Reacția Mioarei Roman, după ce fetele sale au decis să o interneze într-un centru pentru vârstnici. „Probabil că o să ne împărțim această sarcină”

1 lună in urmă 2

Zilele trecute, Oana Roman a dezvăluit că a luat decizia de a-și interna mama într-un centru pentru vârstnici. Acum, sora acesteia, Catinca Roman, a făcut noi declarații despre schimbarea din viața lor.

Catina Roman a povestit la Antena Stars cum se simte mama ei, după ce a fost internată în acest centru.

„Mama va veni punctual de azi inainte aici. Pentru a-și îmbunătăți mobilitatea. O să vină și acasă, va sta și aici. Mama e bine e foarte încântată, i se pare super frumos și abia așteaptă să înceapă tratamentele și să fie bine.

Reacția Mioarei Roman, după ce fetele sale au decis să o interneze într-un centru pentru vârstnici. „Probabil că o să ne împărțim această sarcină”

Pentru că în ultima vreme a stat mult în casă și chiar își dorește să își îmbunătățească starea de sănătate.

Acum suntem aici și este extrem de încântată. Probabil că o să ne împărțim această sarcină și o sa fie bine, pentru că și Oana este destul de ocupată, atunci o să o ajut și eu cât pot”, a spus Catinca Roman la Antena Stars.

Mioara Roman a ajuns la vârsta de 80 de ani și în ultima perioadă a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale. Oana Roman, fiica sa, a decis să o ducă într-un centru pentru vârstnici, acolo unde va avea parte de tratamente speciale și de toată atenția.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă