Reacția lui Vlad Gherman după ce Cristina Ciobănașu și-a făcut iubit. „Nu a fost un moment ușor pentru nimeni”

1 lună in urmă 45

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit în luna februarie, după nouă ani de relație. În vara aceasta, actrița s-a afișat alături de noul iubit și așa s-a aflat că trăiește o nouă poveste de iubire. Fostul partener, Vlad, a aflat și a reacționat acum. Se bucură că aceasta a intrat într-o nouă relație.

Vara aceasta, Cristina Ciobănașu a participat la mai multe evenimente. La multe dintre ele a fost însoțită de noul iubit. Este vorba despre Alexandru Mureșan. Actrița a postat imagini cu aceasta chiar și pe rețelele de socializare.

Reacția lui Vlad Gherman după ce Cristina Ciobănașu și-a făcut iubit. „Nu a fost un moment ușor pentru nimeni”

Acum, Vlad Gherman are o primă reacție referitoare la acest subiect, spune că fosta iubită Cristina Ciobănașu i s-a confesat, i-a spus că trăiește o nouă poveste de iubire. El a felicitat-o.

„Da, știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spune lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit o cu ea…e că ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte”, a declarat Vlad Gherman pe Youtube.

„Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea. În mod real, pentru că a reușit să intre într-o nouă relație, să iubească din nou, pentru mine e un lucru extrem de important și nu pot decât să mă bucur sincer. Nu mint. Mă bucur enorm că a reușit să facă acest pas.”, a mai adăugat tânărul actor.

Vlad-Gherman-si-Cristina-Ciobanasu-5-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă