Reacția lui Vasile Geambazi după ce s-a scris că FCSB a preluat o echipă din Liga 2

1 lună in urmă 19

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

În ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora FCSB va prelua echipa Unirea Constanța, iar Vasile Geambazi va fi noul patron al clubului. Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, a vorbit acum despre colaborarea dintre FCSB și Unirea Constanța: "Nu se pune problema să fiu noul patron al echipei, s-a exagerat. Noi vom trimite mai mulți copii talentați acolo, este o oportunitate pentru ei.

Vor merge mai mulți jucători sub formă de împrumut, încă nu avem lista completă. Vor fi jucători buni, echipa nu va mai pierde cu 14-0. Nu voi fi patronul clubului. Echipa se va antrena la baza din Berceni", a spus Vasile Geambazi, pentru Digi Sport.

FCSB va păstra și echipa FCSB II, din Liga 3, unde vor juca restul tinerilor din academie. Unirea Constanța se va antrena la baza FCSB din Berceni, dar meciurile oficiale le va disputa în continuare la Techirghiol.

FC Buzău a demolat Unirea Constanța, scor 14-0

Echipa de pe litoral, cea care a luat locul Farului în Liga 2, se confruntă cu mari probleme. Cu eșecuri pe bandă în primelen cinci etape, Unirea Constanța a rămas fără veteranii din lot. Juniorii din club au pierdut fără drept de apel la Buzău, scor 0-14, iar acum urmează să fie legitimați mai mulți tineri de perspectivă de la FCSB.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Echipa folosită de Unirea Constanța în meciul de la Buzău: Mitrenca – Mărgean, Mihai, Șoner (cpt.), Moldovan - Iuzeir, G. Albu - Chiru, Balmuș, Gancea - Costea.

Marcatorii din FC Buzău - Unirea Constanța 14-0: Alin Cârstocea (13'), Adi Chică-Roșă (18', 31', 32'), Serge Ekollo (23', 41', 90'), Cristian Ciobanu (20', 27', 40'), Tudor Oltean (47'), Dumitru Rogac (79') și Ionuț Neacșu (73', 84').

VIDEO Emilian Hulubei, despre situația de la Unirea Constanța

Etichete: vasile geambazi , jucatori fcsb , unirea constanța
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă