Reacția lui Ștefan Mandachi, după ce oamenii legii au spart o nuntă într-un local de-al său: Dețin 70 restaurante. Nici să fiu Superman nu mă pot teleporta în toate în aceeași zi

3 săptămâni in urmă 3

Omul de afaceri sucevean, Ștefan Mandachi a transmis imediat o reacție, după ce G4Media a publicat informația că într-un local de-al său, din municipiul Suceava, a avut loc o nuntă cu aproxmativ 200 de persoane. Poliția a intervenit, iar Mandachi ar fi primit o amendă de 10.000 de lei. Mirii de asemenea au fost amendați cu 2000 de lei, în timp ce nuntașii au primit doar avertisment și au fost trimiși acasă.

Mandachi susține că sâmbătă, când a avut loc evenimentul, el era în drum spre Olanda. Omul de afaceri a subliniat că nu are cum să fie la curent cu modul în care sunt gestionate toate localurie pe care le deține.

„Deoarece am citit pe net o știre care mă vizează (deși sunt complet nevinovat) țin să clarific pe scurt:

Dețin 70 restaurante. Nici să fiu SUPERMAN nu mă pot teleporta în toate în aceeași zi. Este logic că la un asemenea nivel să deleg managementul.  De pildă,  astăzi eram în drum spre Olanda. Încă de acum 12 luni, am dat o DISPOZIȚIE SPECIALĂ, NENEGOCIABILĂ, ABSOLUTĂ: nu încălcați nicio prevedere legală anti-covid19 și așteptați AVIZUL ȘI SEMNĂTURA AVOCATULUI! Din pricina acestei reguli stricte, echipele mele au refuzat SUTE DE EVENIMENTE. SUTE, fără să stau la negociere cu vreun client. Răspunsul este clasic: în toate saloanelele companiei nu se organizează evenimente! PUNCT. Întrucât toate afacerile mele au fost afectate masiv din pricina Covid19, de la începutul pandemiei și până la prezenta postare am făcut toate demersurile care m-am transformat într-un susținător înrăit al tuturor formelor de luptă împotriva Covid19. Pe hotelurile și restaurantele mele scrie clar: NU INTRI FĂRĂ MASCĂ și fără respectarea draconică a tuturor măsurilor de protecție! Ba chiar oferim și premii salariaților care respectă măsurile anti-covid. Ce măsuri iau dacă se încalcă regula? Foarte simplu, CA ȘI ÎN CAZUL DE FAȚĂ: dacă se demonstrează că au încălcat legea, VA FI DEMISĂ ÎNTREAGA ECHIPĂ FĂRĂ NICIO EXCEPȚIE. Așa că răspunsul meu este limpede și nu voi accepta nicio scuză, pretext sau explicație injustă: vor fi demiși toți cei responsabili: vâzări, management, operațional, juridic. Hotelul are 3 restaurante, care trebuiesc ținute deschise conform legii pentru a putea servi clienții. Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respecterarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare. Totuși, mi se pare incorect să arunci o știre neverificată care poate să facă rău în mod gratuit”.

a scris Mandachi pe contul său de Facebook.

Citiți și:

Nuntă cu 200 de persoane în Hotelul patronat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă