Reacţia lui Reghecampf la declaraţia lui Rădoi despre Ivan şi marcajul de la golul lui Muller

5 zile in urmă 10

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Rădoi l-a adus pe Ivan în conferinţa de presă dinaintea jocului cu Armenia în faţa jurnaliştilor şi l-a pus să explice faza respectivă.

Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii, s-a declarat dezamăgit de scena regizată de selecţioner şi a anunţat că o să-i spună personal acest lucru.

Reacţia lui Reghecampf după ce Rădoi a spus că Ivan nu a făcut marcaj la Muller

Antrenorul oltenilor, Laurenţiu Reghecampf (46 de ani), a fost mult mai nuanţat şi a explicat că la echipa pe care el o antrenează Ivan are un rol bine determinat la cornere.

"Nu vreau să dezvolt prea mult subiectul cu Rădoi şi cu Ivan deoarece nu am toate informaţiile şi ar însemna să speculez. Doar Rădoi poate explica de ce a procedat aşa. Pe Ivan încă nu l-am întrebat, dar am să o fac, atunci când o să-l felicit pentru ce au realizat pentru România în aceste două meciuri.

Dar ca să-i răspund lui Rădoi, la Universitatea Craiova Ivan ia colţul scurt la cornere. Fiecare antrenor are strategia lui, nu ştiu ce au vorbit înaintea meciului, când l-au trimis pe teren, ce i-au strigat înaintea cornerului.

Personal mi-a plăcut ce am văzut la meciurile cu Germania şi cu Armenia.

Ok, cu Germania a fost înfrângere până la urmă, dar faza de apărare mi s-a părut aproape de perfecţiune. Reţineţi, nu vorbesc doar de apărători, ci de modul în care toată echipa a interpretat partitura defensivă", a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru Digi Sport.

Rădoi l-a adus pe Ivan în faţa presei sub pretextul că-l susţine pe jucător

"Gabi (n.r - ofițerul de presă), îl poți aduce pe Ivan? Te rog frumos. Facem circ, dacă vrei! Am răspuns imediat după meci. Am spus imediat că Ivan știe ce număr are de marcat. Cred că sunt foarte clare lucrurile astea. Întrebați-l pe Ivan acum.

Dacă voi vreți să faceți un caz și să-l decapităm, îl decapităm. Ați făcut-o și cu Markovic. Probabil următorul va fi Pușcaș, probabil Keșeru nu va marca nici el mâine, iar apoi îl vom decapita și pe el.

Și după aceea o să ziceți că naționala n-are atacanți. O să începem cu ăștia mici, pe care încercăm să-i creștem, voi dați-le în cap să vedem ce iese. În fața voastră, indiferent cine va fi, voi aveți un target - acela de a distruge jucătorii. Indiferent cine va fi în fața voastră, nu va fi îndeajuns de bun pentru voi.

Problema e că noi nu vorbim doar de rezultate, ci de niște jucători tineri. Nu el este vinovat, nu eu sunt vinovat, nici voi. E o situația care se poate întâmpla. Cel mai bine întrebați-l pe el", a fost reacția nervoasă a lui Rădoi, despre care este greu de spus dacă nu cumva a fost vorba despre o strategie.

Andrei Ivan şi-a asumat lipsa de marcaj la Muller

Andrei Ivan a apărut la conferință și a explicat: "Am înțeles că a fost vina mea, eu trebuia să stau cu Muller. Mi s-a transmis de pe bancă că eu trebuie să-l marchez. Germania a venit cu 7 jucători în careu și era unul liber"

Mirel Rădoi a continuat apoi să îi acuze pe jurnaliști că pun presiune pe jucători chiar înaintea unui meci crucial pentru obținerea locului de baraj, contra Armeniei.

"E în regulă. Știa, da? Vinovat poate fi oricine. Vine în fața ta, a dat cu capul, e mai bun. Acum nu trebuie să facem un caz despre un jucător. Poate nu e obișnuit de la echipa de club să marcheze, poate nu s-a mai uitat, dar nu putem să venim acum, înaintea unei finale, să dăm timpul înapoi și să îi tăiem capul.

A fost un duel în care Andrei n-a reușit să dea cu capul. Andrei, ca să-i fac pe plac, data viitoare n-o să te mai chem la națională (n.r - râde). Dacă noi nici și nici voi nu sunteți lângă ei să le dați încredere, iar la fiecare greșeală... nu știu cât de responsabil poate fi el, inclusiv la 24 de ani", a mai spus Rădoi.

Rezumat video Germania-România 2-1

Rezumat video România-Armenia 2-1

Etichete: laurentiu reghecampf , mirel radoi , video romania armenia , reghecampf andrei ivan , video germania romania
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă