Reacția lui Kylian Mbappe după venirea lui Leo Messi la PSG. Ce mesaj i-a transmis francezul care poate ajunge la Real Madrid | FOTO

2 luni in urmă 19

PSG  a luat tot în această vară, ultimul star care a semnat cu formația din Paris fiind Lionel Messi, care vine să completeze un compartiment ofensiv spectaculos, din care mai fac parte Kylian Mbappe și Neymar Jr.

Paris Saint-Germain l-a convins pe Messi să joace pe Parc des Princes în următoarele două sezoane, cu intenția declarată de a câștiga trofeul UEFA Champions League. Entuziasmul domnește în capitala Franței, dar nu toată lumea privește cu ochi buni transferul argentinianului.

Kylian Mbappe, aflat mai aproape ca niciodată de Real Madrid, a lăsat de mai multe ori impresia că nu este încântat de această mutare, dar internaționalul francez păstrează aparențele și a transmis un mesaj politicos după prezentarea lui Messi.

Ce mesaj i-a transmis Kylian Mbappe lui Leo Messi după transferul la PSG

Atacantul care a ratat o lovitură de departajare cu Elveția la Euro 2020 și a trimis echipa „cocoșilor” acasă nu e încântat de venirea lui Lionel Messi, care cu siguranță va fi vioara întâi pe Parc des Princes din toate punctele de vedere. Kylian Mbappe s-a obișnuit cu statutul de star, pe care până acum l-a împărțit frățește cu Neymar Jr., dar nu e dispus să mai accepte pe cineva în această ecuație.

Mbappe ia acum, mai mult ca niciodată, în calcul un transfer la Real Madrid, marea rivală a fostei echipe a lui Messi, FC Barcelona.

Cu toate că nu este încântat de transferul lui Leo Messi, atacantul Franței i-a transmis acestuia bun venit prin intermediul rețelelor de socializare. „Bine ai venit la Paris, Leo!”, a fost mesajul lui Mbappe, care a însoțit o fotografie în care cei doi sunt în sala de forță, ambii în echipamentul de antrenament al lui Paris Saint-Germain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

The post Reacția lui Kylian Mbappe după venirea lui Leo Messi la PSG. Ce mesaj i-a transmis francezul care poate ajunge la Real Madrid | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă