Reacția lui Kane, căpitanul Angliei, după ce Manchester City a oferit 150 de milioane euro pentru transferul său

1 lună in urmă 29

Atacantul Harry Kane a anunţat, miercuri, pe reţelele de socializare intenţia sa de a rămâne la Tottenham, în condiţiile în care a fost dorit foarte mult în această vară la Manchester City.

"A fost incredibil să văd cum am fost primit de fanii lui Spurs, duminică, şi să citesc câteva dintre mesajele de sprijin ce mi-au fost adresate în ultimele câteva săptămâni. Voi rămâne la Tottenham în această vară şi voi fi concentrat sută la sută să ajut echipa să obţină succes", a scris el pe reţelele de socializare.

Kane nu şi-a ascuns dorinţa sa de a evolua la un alt club, mai precis la Manchester City, dar Tottenham nu l-a lăsat. Londonezii au refuzat toate ofertele venite de la City, cea mai recentă fiind în valoare de 150 de milioane de euro.

În vârstă de 28 de ani, Kane a ajuns la Tottenham de pe vremea când era junior, în 2004. De atunci, el a jucat numai pentru această echipă, cu excepţia împrumuturilor la Leyton Orient, Milwall, Norwich City şi Leicester City.

El are 61 de selecţii la naţionala Angliei, pentru care a marcat 38 de goluri.

Congtractul său cu Tottenham este valabil până în 2024.

Citeste si:

Reacția Bucureștiului la declarația provocatoare a președintelui Ungariei. „România nu a dorit să amplifice efectele urmărite de Budapesta” SURSE

Rivalitatea dintre Teodorovici și Florin Cîțu se mută în instanță. Premierul, dat în judecată după ultimele acuzații la adresa fostului ministru PSD

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă