Reacţia lui Jordi Alba: "Oamenii în urăsc pe Jordi-jucătorul. Omul Jordi este altfel"

1 lună in urmă 2

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

În cadrul interviului acordat, fundaşul Barcelonei a făcut o afirmaţie surprinzătoare despre cum crede că-l văd oamenii din afara terenului.

Culmea este că Alba pare împăcat cu această imagine, dar ţine să precizeze că această este oarecum corectă doar prin ceea ce face pe teren.

Alba crede că e normal ca oamenii să urască pe Jordi-jucătorul, dar spune că omul-Jordi este diferit

"Este clar că oamenii care mă cunosc doar de pe teren mă văd ca pe unul dintre cei pe care îi urăsc cel mai mult, acest lucru este clar pentru mine. Este modul în care joc eu, este ceea ce m-a ajutat să fie jucătorul care sunt astăzi şi să ajung acolo unde am ajuns.

"Atunci când oamenii ajung să mă cunoască şi văd cum sunt, îşi dau seama că sunt o persoană umilă, care ştie să preţuiască totul în viaţă. Jucătorul Jordi nu are nimic comun cu omul Jordi şi cu Jordi în relaţia cu colegii. Da, este adevărat că modul în care joc este urât şi înţeleg ura pe care o pot avea oamenii care nu mă cunosc", a spus, printre altele, Jordi Alba, preluat de Marca.

14 trofee majore a câştigat Jordi Alba cu Barcelona5 titluri de campion al Spaniei şi o Ligă a Campionilor are Alba cu Barcelona360 de meciuri are Jordi Alba pentru Barcelona şi 110 pentru Valencia14 milioane de euro a dat Barca pe Jordi Alba în 2012, când l-a transferat de la Valencia25 de milioane de euro este cota actuală a lui Jordi Albacontractul lui Jordi Alba cu Barcelona este până în 2024 Etichete: barcelona , jordi alba
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă