Reacția lui Ilie Dumitrescu după ce Florinel Coman a fost prins fără carnet. ”Nu glumesc! În Mexic, dădeai 50 de dolari”

1 săptămână in urmă 12

Liga 2: Petrolul - Metaloglobus, marți, 19:00, Digi Sport 1

UEFA Champions League: Atletico Madrid - Chelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

Fotbalistul de la FCSB a fost prins luni după-amiază pe autostrada A2 în timp ce rula cu 165 de km/oră și fără să aibă carnet de conducere recunoscut în România.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit cum se obține carnetul de șofer în Mexic

Expertul Digi Sport a dezvăluit că, spre exemplu în Mexic, unde a jucat o scurtă perioadă înainte de a se retrage din fotbal de la Steaua, carnetul de șoferi se obține extrem de ușor.

”În Mexic te duceai la poliție, dădeai 50 de dolari și îți dădea carnetul. Nu trebuia să mai dai niciun examen în Mexic.

Te duceai la Poliție, dădeai o poză și 50 de dolari”, i-a spus Ilie Dumitrescu lui Gigi Becali, totul într-un dialog găzduit de emisiunea Digi Sport Special.

Ilie Dumitrescu, despre cum e să fii șofer în Mexic: ”Semnalizezi stânga, faci dreapta!”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre cum se ia carnetul în Mexic și după ce convorbirea cu finanțatorul de la FCSB s-a încheiat.

”Să știi că nu glumesc cu carnetul din Mexic. Nu a fost cazul meu. Dacă te descurci să conduci în Mexic, te descurci în orice zonă din lumea asta.

Semnalizezi stânga, faci dreapta. Nu există stop!”, a mai povestit Dumitrescu.

Analistul TV a dezvăluit că are chiar un prieten care s-a decis să facă un drum până acolo pentru a obține permisul de conducere.

”Eu am pe cineva, o cunoștință foarte apropiată, care și-a luat permisul în Mexic. E recunoscut în orice țară. Dacă poți să conduci în Mexic, poți să conduci în orice zonă din lume”, a mai specificat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Etichete: gigi becali , ilie dumitrescu , florinel coman , florinel coman carnet de conducere , florinel coman dosar penal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă