Reacția lui Ianis Zicu după ce a fost propus ca antrenor la Rapid

3 săptămâni in urmă 20

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Ianis Zicu a rămas liber de contract după despărțirea de Unirea Constanța, iar jurnalistul Decebal Rădulescu l-a propus la Rapid, în direct la Digi Sport Special.

Ianis Zicu a intervenit imediat și a spus că nu este corect față de Mihai Iosif să existe astfel de discuții acum: "Faceți discuții fără motiv. E o discuție care nu-și are sensul acum", a reacționat Zicu.

Narcis Răducan a declarat de asemenea că Iosif ar trebui să rămână la Rapid: "Cred că ar fi o greșeală dacă s-ar schimba antrenorul. Însă sunt convins că va fi presiune în următoarele etape dacă nu vor reuși să câștige. Sunt cel puțin 3 antrenori care așteaptă această poziție, știu eu 3", a spus Narcis Răducan, la Digi Sport Special.

VIDEO Reacția lui Ianis Zicu după ce a fost propus ca antrenor la Rapid

Rapid - FC Voluntari 0-1. Trupa lui Ciobotariu are 4 victorii la rând

Rapid încă nu-și revine după startul foarte bun de campionat. Giuleștenii au pierdut cu 0-1 meciul cu FC Voluntari, din etapa a zecea, și au 3 eșecuri și o remiză în ultimele 4 partide.

Vadim Rață a decis meciul de pe Arena Națională, cu un gol din scăriță. Pe final, giuleștenii s-au aruncat în atac. Șutul lui Sefer a fost reținut de portar, iar Stahl nu a putut înscrie din apropiere, printr-o execuție acrobatică.

Rapid - Voluntari s-a terminat 0-1, iar ilfovenii au 4 succese la rând și se află provizoriu pe locul 3.

VIDEO Rezumatul meciului Rapid - Voluntari 0-1

Etichete: narcis raducan , digi sport special , antrenor rapid , ianis zicu , meciuri rapid , mihai iosif
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă