Reacția lui Gigi Becali, după ce FCSB s-a văzut nevoită să se mute la Giurgiu. Primul meci, cu Universitatea Craiova

1 lună in urmă 3

Liga 1: Hermannstadt - FC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: Dunărea Călărași - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Gigi Becali nu-și făcea oricum griji și a spus că acesta nu trebuie să reprezinte un impediment pentru echipa sa în lupta pentru cununa cu lauri. FCSB știa că din play-off va juca pe terenul Astrei, pentru că Arena Națională va intra sub jurisdicția UEFA pentru Euro 202o. Se dorește și instalarea unui gazon hibrid.

Gigi Becali: ”Ai valoare, joci oriunde!”

Oficialii celor de la FCSB au pregătit meciul cu Universitatea Craiova, penultimul din sezonul regulat, dar ultimul pe teren propriu, programat duminică, 4 aprilie 2021, de la ora 20:30, pentru Arena Națională. Vineri, roș-albaștri au aflat că meciul nu se mai poate disputa acolo din cauza unor defecțiuni legate de cubul de pe cel mai mare stadion al țării.

Cubul, pe care se prezintă echipele, imagini, schimbările precum și alte lucruri, a fost coborât, zilele trecute din cauza unei defecțiuni și nu mai poate fi ridicat.

Gigi Becali oricum nu-și făcea griji legate de faptul că Florin Tănase și colegii săi vor face pasul către arena ”Marin Anastasovici”, din Giurgiu.

”Nu este nicio problemă că vom juca la Giurgiu. Eu le-am și spus de mai multe ori și o spun și acum. Ai valoare, joci oriunde, pe orice teren.

Echipa este bine pregătită. Obiectivele noastre rămân aceleași”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Cum s-a ajuns la mutarea meciului FCSB - Universitatea Craiova la Giurgiu

Potrivit informațiilor prezentate la Digi Sport Special, problemele tabelei de marcaj a stadionului, care acum se află la nivelul gazonului, au apărut din cauza unor datorii acumulate de Compania Municipală pentru Tehnologia Informației la firma care se ocupă de mentenanța ”cubului”.

Astfel, societatea care ar fi trebuit să remedieze problema tehnică a tabelei de marcaj a refuzat să intervină din cauza acelor datorii, iar în acest moment este imposibil de organizat un meci pe Arena Națională.

În aceste condiții, cu două zile înaintea datei la care partida este programată, FCSB a fost nevoită să găsească o altă arenă pentru a organiza partida și a ales varianta Giurgiu, unde duminică, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1, va întâlni Universitatea Craiova.

Etichete: arena nationala , gigi becali , stadion fcsb , fcsb stadion giurgiu , arena nationala probleme cub , fcsb - universitatea craiova live video
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă