Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Mirel Rădoi pleacă de la echipa națională: „Mă rog ca Dumnezeu să-i dea înțelepciune”

1 săptămână in urmă 19

Gigi Becali, finanțatorul clubului FCSB, a reacționat după ce a aflat că Mirel Rădoi va renunța la postul de selecționer al echipei naționale de fotbal a României.

România și Armenia s-au întâlnit luni seara, pe Stadionul Steaua din București, în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022, iar tricolorii au învins cu scorul de 1-0, după reușita lui Alex Mitriță, din minutul 26.

Imediat după meci, Mirel Rădoi a anunțat că va înceta colaborarea cu Federația Română de Fotbal, după ultimele două meciuri din cadrul Grupei J, cu Islanda, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, și cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00.

Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Mirel Rădoi pleacă de la echipa națională

Gigi Becali nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect, însă a dat de înțeles că își dorește tot ce e mai bun pentru finul său, Mirel Rădoi, și speră ca acesta să ia cea mai bună decizie pentru cariera sa.

„Eu nu mă pricep la fotbal, așa că nu comentez. Dar pe finul Mirel Radoi îl iubesc. Mă rog ca Dumnezeu să-i dea înțelepciune să ia cea mai bună decizie pentru el!”, a spus Gigi Becali, potrivit Playsport.

„Acum vreți să mai rămân la echipa națională încă doi ani. Reacționăm numai în funcție de rezultat? Nu are rost să mai discutăm. Dacă am spus că a fost așa, așa e. Din luna noiembrie echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă. Și dacă o să fim pe primul loc eu nu o să mai fiu. Am spus foarte clar. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Să aduceți pe cine vreți dumneavoastră. Am avut oferte și le-am refuzat până acum, dar acum nu am nimic. Nu am nicio înțelegere, nu am discuții cu nimeni” – Mirel Rădoi, după meciul cu Armenia

The post Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Mirel Rădoi pleacă de la echipa națională: „Mă rog ca Dumnezeu să-i dea înțelepciune” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă