Reacția lui Gigi Becali după ce 18 persoane de la FCSB, dintre care 9 jucători, au fost infectați cu COVID-19

5 luni in urmă 16

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Omul care decide totul la FCSB, și care se lăuda că la gruparea sa nu va apărea niciun fel de astfel de caz, pare că dă acum din colț în colț.

”Da, sunt şi alte cazuri, ce vreți să fac eu? Vom juca în teren cu ce avem și așteptăm să vedem ce decide și UEFA. Gata, nu mă mai căutați”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Vintilă a acceptat să se ducă în Serbia după ce a fost trimis la echipa a doua. Nu mulţi antrenori ar fi fost de acord cu aşa ceva

După ce majoritatea membrilor din staff-ul FCSB au fost infectaţi cu COVID-19Mihai Pintilii va fi cel care va da indicaţii la meciul cu Backa Topola, în turul 2 preliminar al Europa League.

Pentru a nu avea probleme cu UEFA deoarece Pintilii nu are licenţă, FCSB a decis să-l trimită în Serbia şi pe Bogdan Argeş Vintilă. Acesta din urmă este antrenor la echipa a doua a clubului din momentul în care Gigi Becali l-a adus în locul său pe Toni Petrea.

Prezent la emisiunea Liga Digisport, antrenorul Eugen Neagoe a afirmat că, în primul rând, el nu ar fi acceptat să meargă la echipa secundă în locul lui Vintilă şi cu atât mai puţin să fie trimis de urgenţă în Serbia după apariţia cazurilor COVID-19.

"Da, am înţeles că s-a dus şi Vintilă în Serbia. Dar s-au inversat rolurile. Acum e Pintilii numărul 1. Este o situaţie ciudată şi pentru Vintilă. Eu nu aş fi acceptat nicodată aşa ceva.

Nu m-aş fi dus la echipa a doua. Bine, nu ştiu care e situaţia lui, dar eu nu aş fi acceptat. Adică să mă dea la o parte, apoi să mă cheme înapoi. Eu aş fi vorbit cu oamenii şi aş fi plecat de acolo", a declarat Eugen Neagoe la Liga Digisport.

COVID-19 la FCSB | Lista celor infectaţi: 18 persoane testate pozitiv

În acest moment, lista celor infectaţi cu noul coronavirus la FCSB este formată din 9 fotbalişti:

Andrei Vlad - portarAndrei Miron - fundaș centralIulian Cristea - fundaș centralOvidiu Popescu - mijlocașIonuț Vînă - mijocașDarius Olaru - mijlocașFlorin Tănase - mijlocașAndrei Pandele - mijlocașSergiu Buș - atacant

De asemenea, 8 persoane din staff au fost testate pozitiv la COVID-19, plus MM Stoica, dar acesta din urmă nu este în acte oficial al celor de la FCSB.

Ovidiu Kurti - kinetoterapeutMarius Popa - antrenor de portariAnton Petrea - antrenor principalThomas Neubert - preparator fizicHorea Codorean - preparator fizicSorin Cristof - kinetoterapeutBogdan Stoica - analist videoMarius Ianuli - team-manager. Etichete: gigi becali , fcsb covid-19 , topola fcsb , fcsb coronavirus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă