Reacția lui Florin Cîţu, întrebat dacă ar fi de acord ca Vlad Voiculescu să fie numit consilier onorific la Ministerul Sănătății

3 săptămâni in urmă 17

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat, întrebat dacă ar fi de acord ca Vlad Voiculescu să fie numit consilier onorific la Ministerul Sănătăţii, că din ce a aflat acesta este în vacanţă în perioada următoare, deci nu se pune problema.

Reacția lui Florin Cîţu, întrebat dacă ar fi de acord ca Vlad Voiculescu să fie numit consilier onorific la Ministerul Sănătății

Dan Barna, Florin Cîțu, Ludovic Orban

Hepta/Mediafax Foto

„Din ce am aflat este în vacanţă în perioada următoare. Deci nu cred că se pune problema”, a afirmat Florin Cîţu, chestionat la finalul şedinţei de Guvern dacă ar fi de acord ca fostul ministru Vlad Voiculescu să fie numit consilier onorific al ministrului Sănătăţii.

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Ioanei Mihăilă la ministerul Sănătății. Potrivit unor surse din Alianţa USR-PLUS fostul ministru Vlad Voiculescu ar fi dorit să fie consilier onorific al ministrului.

Cîţu, despre memorandumul privind evaluarea miniştrilor: Astăzi cred că am primit aproape toate fişele, dar vreau eu să mă uit eu la ele, şi apoi îl vom pune pe ordinea de zi

Premierul a spus, întrebat despre amânarea în mai multe rânduri a discutării în şedinţele de Guvern a memorandumului privind evaluarea activităţii miniştrilor, că miercuri a primit aproape toate fişele de la ministere, însă doreşte să se uite pe el şi apoi documentul va fi introdus pe ordinea de zi a şedinţei Executivului.

„Memorandumul este în evaluare”, a declarat Florin Cîţu, întrebat la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului dacă toţi miniştrii au trimis fişele de evaluare privind activitatea la ministere.

Chestionat când va avea loc evaluarea trimestrială, în contextul în care memorandumul a fost amânat în mai multe rânduri, premierul a răspuns: „L-au amânat pentru am vrut să văd eu exact ce au primit până acum şi când îl vor aduce în şedinţa de Guvern, după ce am o analiză a tuturor fişelor pe care le-am primit. Astăzi cred că am primit aproape toate fişele, dar vreau eu să mă uit eu la ele, şi apoi îl vom pune pe ordinea de zi”.

Întrebat mai departe când ar putea fi prezentate primele rezultate ale evaluării, şeful Guvernului a replicat: „Haideţi întâi să îl punem pe ordinea de zi şi după aceea discutăm”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă