Reacția LPF, după ce s-a vehiculat scenariul că FCSB trebuie să intre în carantină la revenirea din Turcia

1 lună in urmă 23

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Galerie Foto

Justin Ștefan, secretarul general al celor de la FCSB, a vorbit pe marginea acestui subiect. FCSB va reveni în țară joia viitoare, pe 14 ianuarie, iar a doua zi, vineri, 15 ianuarie, va juca în etapa a 16-a, prima a returului, contra celor de la Astra, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Poziția LPF după ce contestatarii au cerut ca FCSB să intre în carantină la revenirea din Turcia

"Nu am fost informați asupra acestor aspecte privind derogările. Noi nu avem nicio competență în ceea ce privește aspecte care țin de sănătatea publică. Presupun că cei de la FCSB au avut toate actele pregătite când au luat această decizie.

Nu credeam că vor riscă să facă vreo greșeală, mai ales într-un sezon în care văd că au început să meargă din ce în ce mai bine. Informații suplimentare asupra acestei spețe nu avem”, a spus Ștefan.

Totuși, oficialul Ligii a precizat că acest caz va fi analizat și la final se la lua și o decizie.

”Noi ne-am reluat activitatea pe 7 ianuarie. Eu am fost și zilele trecute la muncă, dar astăzi au venit și colegii mei de la departamentul de competiții și o să vedem exact despre ce este vorba. Cu siguranță se va analiză situația.

Putem afirma public că Liga Profesionistă de Fotbal nu poate da o astfel de derogare pentru că nu are atribuții în acest sens", a spus Ștefan, potrivit Fanatik.

Pe data de 17 decembrie, Turcia a intrat în zona galbenă, cu un număr mare de infectări noi de COVID-19. Astfel, dacă nu există nicio derogare de la DSP, cetățenii care vin din aceste țări sunt obligați să stea 14 zile în carantină.

Dacă cei de la FCSB vor fi obligați să stea în carantină, atunci ei nu vor putea juca primele două meciuri oficiale din acest an, cel cu Astra, de vineri, 15 ianuarie, dar și cel cu FC Voluntari, din weekendul următor.

Etichete: gigi becali , justin stefan , fcsb astra , fcsb meciuri , fcsb turcia , fcsb cantonament , fcsb covid-19
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă