Reacţia italienilor la vestea că Simona Halep s-a răgândit şi va juca pentru România la Billie Jean King Cup

1 lună in urmă 1

La Liga: Celta Vigo - Real Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

Liga 1: FC Argeș - Academica Clinceni, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

Prezenţa Simonei la meciurile dintre România şi Italia, care se vor desfăşura pe 16 şi 17 aprilie, la Cluj, în direct pe Digi Sport şi pe digisport.ro, creşte semnificativ şansele echipei noastre.

Decizia Simonei de a juca pentru România a fost primită cu mare dezamăgire de italieni

Simona Halep schimbă strategia și anunță surprinzător prezența la partida dintre Italia și România. Românca s-a răzgândit și va fi disponibilă pentru căpitanul nejucător Monica Niculescu. După această știre, că gazdele vor putea conta pe cea mai bună jucătoare, șansele echipei conduse de Tathiana Garbin scad considerabil”, a scris de la Tennis Italiano, sursă citată de spotmedia.

Iniţial, Simona Halep confirmase că principalul său obiectiv este o medalie la Jocurile Olimpice şi nu va juca în echipa de FED Cup a României, din cauza programului încărcat. Acum, prezenţa la mai puţine turnee din cauza problemelor legate de COVID-19 a determinat-o să-şi anunţe participarea la dispută, sub comanda noului căpitan al echipei, Monica Niculescu.

Simona Halep a anunţat de ce s-a răzgândit şi va juca pentru România cu Italia

O să încep cu cu partea în care am declarat anul trecut în decembrie că nu o să joc FED Cup, că am turneu săptămână de săptămână și aș fi vrut să fiu cât se poate de fresh la Jocurile Olimpice. Dar, nejucând luna aceasta deloc, am avut timp să mă odihnesc, să mă recuperez și vreau să spun că o să joc FED Cup. 

Mereu am jucat cu sufletul, accidentată, neaccidentată, am jucat. Mă bucur că am șansa să joc din nou, sunt foarte bine să merg acolo și să câștig niște puncte pentru România”, a anunțat Simona în cadrul emisiunii Așii Tenisului de la Digi Sport.

Mereu a fost o emoție diferită când am jucat FED Cup. E diferit, foarte diferit. Și Grand Slam să joci, finală, semifinală, ai emoții, dar la FED Cup e cu totul altceva. Îți dorești să câștigi pentru țara ta, pentru echipă”, a mai spus Simona.

Etichete: monica niculescu , simona halep , fed cup , billie jean king
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă