Reactia Gabrielei Firea la afirmatiile lui Vlad Voiculescu referitoare la datele pandemiei: "Depuneti dovezile la Parchet, nu pe Facebook"

3 săptămâni in urmă 1

Senatorul PSD Gabriela Firea ii cere, miercuri, ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, sa prezinte la Parchet, nu pe Facebook, dovezile referitoare la "masluirea" datelor legate de pandemie inaintea alegerilor de anul trecut.

"Cifrele au fost masluite anul trecut, pentru a se organiza alegeri! Asta i-a scris pe Facebook ministrul Voiculescu (USR-Plus), fostei ministru V. Alexandru (PNL). Depuneti dovezile la Parchet, nu pe Facebook!", a scris, miercuri, pe Facebook, Senatorul PSD Gabriela Firea.

Ce ar insemna depolitizarea managementului de spitale, proiectul de suflet al lui Vlad Voiculescu: concursuri publice si transparente pentru toti directorii

Presedintele PNL Bucuresti, deputatul Violeta Alexandru, a afirmat pe pagina sa de Facebook, ca afirmatii politice de gen "Nu am incredere in cifrele cazurilor de COVID-19" nu doar ca nu ajuta, dar sporesc ingrijorarea.

Ministrul Sanatatii acuza liberalii de "coafarea" cifrelor pandemiei inainte de alegeri: "Nicaieri in Europa nu s-a mai procedat asa"

In replica, intr-un comentariu la aceasta postare, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a precizat ca anul trecut, inainte de alegeri, din calculul incidentei au fost eliminate focarele, iar din calculul incidentei la 14 zile au fost "pierdute" vreo doua zile.

"Pana sa vorbim despre cum comunicam, ceea ce comunicam ar trebui sa fie cat mai aproape de adevar. Conteaza, mai ales in situatii de genul asta. Altfel ne furam singuri caciula mintindu-ne frumos", scrie ministrul Sanatatii.

CITESTE SI:

Medic-sef la urgente, despre consecintele sinistre ale "miracolului Flavia Grosan": "Pacientul ajunge sa moara in 15 minute de la prezentarea la UPU"INTERVIU Psihiatrul Eugen Hriscu: "Traim un tsunami de afectiuni psihiatrice si psihologice. La Ministerul Sanatatii nu avem nici o initiativa"Cine este sefa Colegiului Medicilor Bihor, care a achitat-o pe doctorita Flavia Grosan: "Acest val imens de simpatie confirma ca tratamentele doamnei doctor sunt bune"Romprest a finantat o campanie mediatica de defaimare a lui Clotilde Armand. Dezvaluirea facuta de actionari ai companiei. "Poate asa se explica linsajul mediatic"Momente groaznice. Fosta iubita a lui Piturca, Vica Blochina, a lesinat la volan si a produs un accident
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă