Reacţia ciudată a lui Zlatan când a primit "Tapiro d'Oro", "premiul" oferit celor umiliţi

3 zile in urmă 8

Liga 2: Petrolul - Metaloglobus, marți, 19:00, Digi Sport 1

UEFA Champions League: Atletico Madrid - Chelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

Numai că în cazul lui Zlatan şi eşecurile sunt la fel de popularizate. Iar Milan-Inter 0-3 este ultimul dintre cele trăite de suedezul care în octombrie a împlinit 39 de ani. 

Înainte să plece de la stadion, Zlatan Ibrahimovic a primit "Tapiro d'Oro", o statuetă aurită oferită de un celebru show TV din Italia celor care sunt umiliţi de către adversari. Cum între Zlatan şi Lukaku a avut loc un război supermediatizat în urmă cu o lună, era clar că unul dintre cei doi va primi "recompensa".

Lukaku a jucat foarte bine, iar echipa lui a umilit Milanul, iar belgianul nu a scăpat prilejul să-şi strige năduful chiar pe teren şi să scape din nou câteva cuvinte deplasate. 

Zlatan a primit cu eleganţă "premiul" dat celor umiliţi, după Milan-Inter 0-3

Spre deosebire de mulţi alţii şi cu atât mai mult fiind vorba de vulcanicul Ibrahimovic, Valerio Staffelli a avut surpriza să înmâneze statueta fără niciun fel de incident.

Ba, Zlatan a făcut şi o declaraţie. "A fost greu. Am făcut multe greşeli, dar ne vom reveni. La meciul următor merg cu Tapiro, poate îmi aduce noroc". 

Conform wikipedia, Tapiro d'Oro este un "premiu" special, oferit de obicei marilor vedete sau politicienilor care au fost umiliţi sau învinşi. Deşi multe personalităţi primesc staueta în faţa camerelor de luat vederi, alţii fug, iar Valerio Staffelli trebuie să alerge după ei. Au existat şi cazuri în care s-a reacţionat agresiv, aşa cum a făcut Fabrizio Del Noce, directorul Rai Uno, în 2003, când i-a spart nasul cu microfonul lui Staffelli.

Rezumat video AC Milan-Inter 0-3

Etichete: zlatan ibrahimovic , video milan inter , tapiro d oro
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă