Reacția celor de la USR PLUS, după ce premierul Cîțu a adoptat programul Anghel Saligny: „Un nou abuz marca OUG 13”

1 lună in urmă 33

La scurt timp după ce premierul Florin Cîțu a anunțat în cadrul unei conferințe de presă de la Palatul Victoria că a adoptat proiectul programul „Anghel Saligny” în ședința de Guvern de la care au lipsit miniștrii de la USR PLUS, aceștia au transmis că adoptarea proiectului reprezintă „un nou abuz marca OUG 13”. În mesajul postat, vineri, pe Facebook USR PLUS cere demisia premierului.

„Adoptarea PNDL 3, un nou abuz marca OUG 13. Florin Cîțu și Lucian Bode le-au făcut românilor exact ceea ce le-au făcut Dragnea si Iordache în 2017: au călcat în picioare justiția și și-au făcut cale liberă să fure”, se arată în mesajul postat pe Facebook, vineri, de USR PLUS.

Reacția celor de la USR PLUS vine după ce premierul Florin Cîțu a adoptat în ședința de Guvern de vineri programul „Anghel Saligny”, de la care au plecat problemele în coaliția de guvernare.

„Am adoptat programul „Anghel Saligny”. Nu am făcut decât să respectăm programul de guvernare. Cine spune altceva, minte”, a declarat Florin Cîțu, după ședința de guvern de azi de la care au lipsit miniștrii USR PLUS.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă