Reacția celor de la CSA Steaua după imaginile cu juniorii U15 și U16 consumând alcool

2 săptămâni in urmă 18

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Juniorii U15 și U 16 de la CSA Steaua, filmați în timp ce consumă alcool

Conducerea clubului a dat un comunicat de presă în care anunță măsuri dure, însă precizează cu faptele au avut loc în urmă cu aproximativ doi ani.

"Ca urmare a materialelor apărute în spaţiul public referitoare la grupa de fotbal 2007 din cadrul Centrului de Copii și Juniori, CSA Steaua București face următoarele precizări:

Conducerea clubului CSA Steaua Bucureşti a dispus măsuri pentru analizarea faptelor semnalate, petrecute în urmă cu aproximativ doi ani, urmând ca în cel mai scurt timp să ia măsurile care se impun.

Subliniem, de asemenea, că la nivelul clubului există toleranță zero pentru comportamente neconforme cu normele și valorile promovate de CSA Steaua sau abateri disciplinare de la conduita sportivă, indiferent de calitatea celor implicați în activitățile clubului.

În acest sens, la începutul actualului sezon competiţional, la nivelul secţiei de fotbal s-au implementat o serie de proceduri operaţionale care reglementează conduita antrenorilor şi sportivilor din cadrul secţiilor de performanţă", se arată în comunicatul CSA Steaua.

Alături de juniorii U15 și U16 de la CSA Steaua se aflau și părinții. Reacția lui Balint

A apărut recent un clip video în mediul online, în care puștii roș-albaștrilor petrec în autocarul echipei, cu sticle pline cu alcool. Totul se întâmplă sub ochii părinților, care se află și ei în autocar.

Gabi Balint, un cunoscut susținător al celor de la CSA Steaua, a reacționat și el.

"E tare curios cum iese acest film, cum a fost făcut și ceva nu e în regulă. Eu nu cred, sau dacă e adevărat și dacă exista un antrenor cu ei acolo, în autocar, înseamnă că e grav. Nu se poate așa ceva la nivelul ăsta.

Dacă au fost doar câțiva părinți în autocar și au vrut să facă glume, da. Nu e ok. Răspunsul trebuie să ofere clubul. Probabil investighează și ei, să vadă ce s-a întâmplat", a spus Balint la Fotbal Club.

Etichete: csa steaua , juniori csa steaua , juniori steaua petrecere alcool
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă