Reacția celor de la Barcelona, după ce ”contractul faraonic” al lui Messi a fost deconspirat! Cât câștigă Leo pe sezon

1 lună in urmă 1

Liga 1: Botoșani - Hermannstadt, duminică, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Viitorul, duminică, 14:00, Digi Sport 1

Potrivit sursei citate, vedeta argentiniană a beneficiat de "un contract faraonic care distruge Barcelona", suma totală fiind de 555.237.619 de euro.

Barcelona dă în judecată ziarul care a publicat "contractul faraonic" al lui Messi! Comunicat oficial al clubului

FC Barcelona a reacționat la câteva ore distanță, postând un comunicat oficial pe site-ul clubului, unde anunță că îl susține pe Messi și va da în judecată ziarul care a făcut public contractul jucătorului.

"Având în vedere informațiile publicate azi de ziarul El Mundo referitoare la contractul dintre Barcelona și Lionel Messi, clubul condamnă publicarea unui document confidențial între cele două părți.

FC Barcelona nu are absolut nicio responsabilitate pentru publicarea acestui document și va lua măsurile legale necesare împotriva ziarului El Mundo pentru toate daunele care le-ar putea produce acesta.

FC Barcelona își exprimă susținerea necondiționată față de Lionel Messi în această situație în care se încearcă discreditarea imaginii sale și afectarea relației cu clubul la care a activat și unde a devenit cel mai bun fotbalist din istorie", a transmis FC Barcelona.

Contractul faraonic al lui Messi, care ”distruge Barcelona”! Cum a ajuns să câștige suma impresionantă

Concret, din 2017 și până în prezent, Messi a câștigat aproximativ 138 de milioane de euro pe sezon. 

În material se mai specifică și faptul că în angajamentul semnat în noiembrie 2017 s-au introdus și două clauze. Prima este legată de reînnoirea contractului, în valoare de 115.225.000 de euro iar a doua, pentru loialitate, în valoare de 77.929.955 de euro. 

Căpitanul grupării blaugrana a obținut deja 92% din contract, în ciuda faptului că Barça nu s-a descurcat foarte bine în ultimii ani, în special în Liga Campionilor, competiție în care fotbalistul are cele mai mari bonusuri.

Materialul explică faptul că, la 25 noiembrie 2017, Messi și conducerea clubului au semnat un contract în valoare de 555.237.619 de euro brut, sumă ce urma să fie încasată în patru sezoane până la expirarea angajamentului, la 30 iunie 2021.

”Suma totală este rezultată din adunarea salariului fix, din drepturile de imagine, din o serie de bonusuri inedite de milioane de dolari, indemnizații, dar și dintr-un șir de alte bonusuri în funcție de diferite obiective”, se subliniază în sursa citată

Etichete: barcelona , lionel messi , contract messi , el mundo , ziar
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă