Reacţia bătrânei salvate ca prin minune de şoferul de tir: „Cine l-a pus pe el să treacă aiurea, de nebun?”

1 lună in urmă 43

Georgian Dinu se numește şoferul care a intrat cu autocamionul într-o casă, după ce a evitat în mod spectaculos să lovească o bătrână de 90 de ani. Femeia dă vina pe șofer și spune că el a trecut aiurea.

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar şoferul a fost declarat pe Facebook eroul zilei. Deşi a traversat prin loc nepermis, bătrâna spune că nu ea este vinovată, conform Adevărul.ro.

Accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 10.30, pe D.N. 2B, în localitatea Movileni, din judeţul Galaţi. O bătrână de 90 de ani a sărit în faţa unui tir care circula regulamentar pe şosea.

Georgian Dinu, şoferul de 37 de ani din Buzău, a evitat ca prin minune impactul, schimbând brusc direcţia de deplasare şi oprindu-se în gardul unui imobil. Datorită reflexelor şoferului, femeia a scăpat nevătămată.

Momentul în care șoferul tirului evită impactul cu un pieton


În loc să mulţumească şoferului care a salvat-o, bătrâna dă vina tot pe el: ”Da' cine l-a pus pe el să treacă aşa aiurea, de nebun? Cum? De exemplu, eu mergeam, nu? Când să mă cobor jos, aud că uite maşina. Da' maşina, dacă era, nu mă lovea?”, a declarat aceasta, imediat după accident, potrivit Observatornews.

Reacţia femeii a stârnit un val de reacţii pe reţelele de socializare.

”Nu ştiu dacă să râd sau să plâng. Tot omul e vinovat că a salvat-o. Ar trebui să meargă direct la biserică să aprindă o lumânare că s-a născut a doua oară”, scrie un internaut.

„Şoferul a fost super pe felie, cu toate reflexele la purtător. Bravooo! Dacă am avea asemenea şoferi nu ar mai fi atâtea accidente”, a postat altul.

Femeia de 90 de ani a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultând că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Citeste si:

 Învățământul online nu poate ține loc celui clasic cu formă fizică. Începerea în condiții bune a anului școlar ține de autoritățile locale VIDEO

Emil Boc a făcut genuflexiuni pentru un bilet gratuit pe transportul public din Cluj-Napoca VIDEO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă