Reacția Annei Lesko după finala de la Ferma. Una dintre cele mai apreciate concurente și-a spus părerea. „A întrunit toate provocările fizice și psihice”

2 luni in urmă 11


Anna Lesko a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Ferma, chiar dacă în timpul show-ului, câștigat de Augustin Viziru, aceasta a fost acuzată de trădare. Artusta a transmis un mesaj pe contul de Facebook.


Anna Lesko nu a avut șansa de a ajunge în finală, fiind eliminată de Elena Chiriac. Interpreta le-a mulțumit fanilor care au fost mereu alături de ea.„Recluziunea forțată, sedentarismul, limitarea spațiului vital și rutina din această perioadă au stopat progresul individual și al întregii societăți. Ieșirea din ZONA DE CONFORT este obligatorie mai mult ca oricând.Ferma a întrunit toate provocarile fizice și psihice pentru a mă forța să-mi depășesc limitele…restul e doar cancan.


Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru sute de mesaje de susținere si apreciere atât în privat, cât și pe paginile online, care curg în continuare, și îmi cer iertare că nu le pot reposta pe toate”, a scris Anna Lesko în mediul virtual.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă