Reacția AFAN, după ce Steaua a decis să-i șantajeze pe jucătorii de care vrea să scape

3 zile in urmă 12

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Pentru a-i forța să semneze rezilierile contractelor, clubul miliar i-a pus pe cei patru jucători să se antreneze separat și să facă ture de teren. Dacă nu vor scoate timpii impuși, aproape imposibil de atins, fotbaliștilor li se vor scădea salariile.

Reacția AFAN, după ce Steaua a decis să-i șantajeze pe jucătorii de care vrea să scape

Emilia Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Non-amatori din România, a reacționat după ce a aflat practicile de la Steaua și a comentat jovial și ironic practica clubului militar.

Au un regim de atletism în perioada asta, dar e justificat, având în vedere că e perioadă de încărcare acum, nu poți să condamni clubul”, a spus Emilian Hulubei, la emisiunea Liga Digisport.

În prima zi, Alexandru Zaharia, George Călințaru, Liviu Băjenaru și Ovidiu Morariu vor fi nevoiți să facă ture de teren, de 300 de metri, timp de 50 de minute, și, dacă timpul scos va fi sub un minut și 12 secunde, salariul jucătorului care nu atinge borna impusă va fi scăzut, pe baza unui referat.

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

În a doua zi, turele vor fi tot de 300 de metri, însă timpul în care cei patru fotbaliști trebuie să alerge va crește la 60 de minute.

Mario Enache și Cezar Gherghiceanu au plecat deja de la CSA Steaua

În startul acestei campanii de mercato, CSA Steaua s-a despărțit de doi jucători, de portarul Mario Enache și de atacantul Cezar Gherghiceanu.

Goalkeeper-ul de 18 ani a revenit la U Craiova 1948, de unde a fost împrumutat la începutul sezonului, în timp ce lui Cezar Gherghiceanu, atacant de 20 de ani, i-a fost reziliat contractul.

Etichete: liviu bajenaru , alexandru zaharia , afan , emilian hulubei , george calintaru , ovidiu morariu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă