Reacția a premierului Scott Morrison după anularea vizei lui Djokovic: "Sacrificiul australienilor trebuie protejat"

1 săptămână in urmă 12

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 10:37

73 citiri

 "Sacrificiul australienilor trebuie protejat"

Prim-ministrul Scott Morrison a emis un comunicat duce ministrul Imigrării, Alex Hawke, a decis anularea vizei lui Novak Djokovic.

“Înţeleg că după o analiză atentă, ministrul Imigraţiei a decis să anuleze viza domnului Djokovici pe motive de sănătate şi ordine, în baza faptului că a fost în interesul public să procedeze astfel.

Pandemia a fost incredibil de dificilă pentru fiecare australian, însă am rămas uniţi şi am salvat vieţi şi mijloace de trai.

Împreună am reuşit să avem una dintre cele mai scăzute rate a deceselor, una dintre cele mai puternice economii şi una dintre cele mai înalte rate de vaccinare din lume.

Australienii au făcut multe sacrificii în pandemie şi ei se aşteaptă în mod corect ca rezultatul acestor sacrificii să fie protejat.

Asta a făcut ministrul acţionând astfel astăzi.

Politicile noastre cu privire la protejarea graniţelor i-au menţinut pe australieni în siguranţă, înainte de covid şi acum în perioada pandemiei.

Pentru că mă aştept ca procedurile legale să continue, nu voi mai face alte comentarii”, a precizat Morrison, potrivit The Guardian.

Sursa: News.ro

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat, vineri, viza liderului ATP Novak Djokovici, el precizând că a luat decizia ţinând cont de interesul public.

Citeste si:

Novak Djokovic, expulzat din Australia! Viza i-a fost anulată din nou

Autoritățile australiene i-au anulat pentru a doua oară viza lui Novak Djokovic. Ministrul Imigrării din Australia, Alex Hawke, a decis să îi anuleze viza lui Novak Djokovici. Sârbul ar...

 ”Ar putea fi salvator”

Un paşaport diplomatic emis pentru Novak Djokovic în urmă cu 11 ani ar putea fi elementul esenţial în evitarea de către sportiv a expulzării din Australia, notează skynews.com.au....

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă