Reacța unui candidat la președinția Barcelonei, după ce a apărut "contractul faraonic al lui Messi, care distruge clubul"

1 lună in urmă 1

Liga 1: Botoșani - Hermannstadt, duminică, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Viitorul, duminică, 14:00, Digi Sport 1

Reacța lui Victor Font, după ce a apărut "contractul faraonic al lui Messi"

Potrivit sursei citate, vedeta argentiniană a beneficiat de "un contract faraonic care distruge Barcelona", suma totală fiind de 555.237.619 de euro.

Victor Font, unul dintre candidații pentru postul de președinte al clubului FC Barcelona, spune că banii obținuți de Messi sunt meritați pe deplin, iar argentinianul este așteptat să rămână pe Camp Nou.

"Leo Messi și-a meritat fiecare euro pe care Barca i l-a plătit. Nu ne-a ruinat. Din contră. Este cel mai bun fotbalist din istorie și ne dorim să rămână cu noi pentru totdeauna", a spus Victor Font, pe contul său de Twitter.

Contractul faraonic al lui Messi, care ”distruge Barcelona”! Cum a ajuns să câștige suma impresionantă

Concret, din 2017 și până în prezent, Messi a câștigat aproximativ 138 de milioane de euro pe sezon. 

În material se mai specifică și faptul că în angajamentul semnat în noiembrie 2017 s-au introdus și două clauze. Prima este legată de reînnoirea contractului, în valoare de 115.225.000 de euro iar a doua, pentru loialitate, în valoare de 77.929.955 de euro. 

Căpitanul grupării blaugrana a obținut deja 92% din contract, în ciuda faptului că Barça nu s-a descurcat foarte bine în ultimii ani, în special în Liga Campionilor, competiție în care fotbalistul are cele mai mari bonusuri.

Materialul explică faptul că, la 25 noiembrie 2017, Messi și conducerea clubului au semnat un contract în valoare de 555.237.619 de euro brut, sumă ce urma să fie încasată în patru sezoane până la expirarea angajamentului, la 30 iunie 2021.

”Suma totală este rezultată din adunarea salariului fix, din drepturile de imagine, din o serie de bonusuri inedite de milioane de dolari, indemnizații, dar și dintr-un șir de alte bonusuri în funcție de diferite obiective”, se subliniază în sursa citată

Etichete: barcelona , la liga , lionel messi , contract messi , victor font
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă