Răzvan Zăvăleanu, mesaj clar pentru ultrașii lui Dinamo după ce a început negocierile cu 4 investitori. „Nu ne ajută tulburările din jurul echipei!”

3 săptămâni in urmă 16

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, le-a transmis ultrașilor formației din „Ștefan cel Mare” un mesaj după ce a început negocierile cu patru investitori.

Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan sunt în căutarea unor afaceriști care ar putea să vină alături de echipa din „Ștefan cel Mare” pentru a o salva de la retrogradare.

Administratorul judiciar al clubului antrenat de Flavius Stoican a dezvăluit că are negocieri cu mai mulți oameni de afaceri din străinătate, dar discuțiile sunt încetinite de scandalurile provocate de ultrașii lui Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu, mesaj clar pentru ultrașii lui Dinamo

Oficialul lui Dinamo le cere suporterilor lui Dinamo să creeze o atmosferă frumoasă în jurul echipei, toate acestea pentru a putea să îi convingă pe oamenii de afaceri interesați de clubul din Liga 1 să investească.

„Avem discuții nu doar cu cei din Dubai, avem 4 convorbiri în acest moment. Două în străinătate, două în România. Cu unii dintre ei suntem mai avansați, în sensul în care am trimis deja documentele pentru due diligence, cu alții suntem într-o fază incipientă. A fost și pauza cauzată de Sărbători, a rămas ca în partea a doua a lunii ianuarie să reluăm discuțiile. Am mari speranțe.

Nu ne ajută tulburările din jurul echipei, scandalurile, rugămintea mea pentru suporteri este ca dincolo de problemele clubului, cine e sau nu antrenor, să strângem toți rândurile și să realizăm că trebuie să salvăm Dinamo. Eu cred că suporterii nu sunt interesați de nume, Rednic, Mureșan, Zăvăleanu, Stoican, ci de Dinamo. Această idee a brand-ului Dinamo trebuie apărată și salvgardate interesele acestui brand”, a spus Răzvan Zăvăleanu, conform GSP.ro.

The post Răzvan Zăvăleanu, mesaj clar pentru ultrașii lui Dinamo după ce a început negocierile cu 4 investitori. „Nu ne ajută tulburările din jurul echipei!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă