Răzvan Simion, marele absent de la Neatza. De ce lipsește, de fapt. Dani Oțil a mărturisit tot

3 săptămâni in urmă 16

Răzvan Simion este, din câte se pare, marele absent de la Neatza cu Răzvan și Dani. Emisiunea a început de la ora opt însă fără ca Răzvan să  se afle, ca de obicei, pe canapea, alături  de Dani.

Update: Răzvan Simion și-a făcut apariția după prima pauză de publicitate. 

”Eu cred că Răzvan așa s-a trezit, cu costumul ăla pe el”, a zis Dani Oțil când și-a văzut colegul revenind în emisiune.

Știrea inițială

Răzvan Simion, marele absent de la Neatza

Răzvan Simion nu și-a făcut până acum prezența în emisiune și nu este încă clar până la ora actuală dacă lipsește total de la emisiune, pe ziua de azi, sau doar întârzie. Dani Oțil a dat cumva indicii despre motivul absenței lui de la emisiue,

”Am venit spun sa va spun sa nu va bazați pe mine azi”, este gluma preferată a lui Răzvan se pare”, și-a început Dani Oțil discursul la Neatza, subliniind subtil absența lui Răzvan Simion.

Tot Dani Oțil a mai dat un indiciu despre lipsa sau poate doar întârzierea de la Neatza, ediția de vineri, a lui Răzvan Simion.

”Azi-noapte am tras finala X Factor, nu mă întrebați cine a câștigat, că nici noi nu știm”, a mai spus Dani Oțil.

Totuși, Răzvan Simion și-a făcut prezența cumva la Neatza, apărând inopinat în cadru, în timpul unui live al unuia dintre reporterii Neatza.

 ”Nu avea sa stie ca in cadru, ”la Milano”, o sa fie un barbat frumos”, a zis Dani cand in cadrul reporterului a aparut Razvan.

Nu se știe însă dacă, până la finalul emisiunii, Răzvan Simion își va face totuși prezența în platoul de la Neatza.

Răzvan Simion și-a sărbătorit recent fiul

De altfel, celebrul moderator de la Neatza traversează o perioadă foarte frumoasă a vieții sale. Acesta iubește din nou, după despărțirea pe cale amiabilă de Lidia Buble, de data aceasta o brunetă, care îl face foartede fericit. Se pare că relația cu Daliana Răducan este foarte serioasă, așa că vedeta a prezentat-o deja fostei sale soții, Diana, și copiilor lor.

Astfel că de curând, Răzvan Simion a mers la copiii săi, care locuiesc la Timișoara, cu ocazia aniversării fiului său, Tudor. Răzvan Simion a fost însoțit de iubita lui, Daliana Răducan, care a surprins toate ipostazele emoționante atunci când Tudor a fost surprins cu un frumos cadou din partea tatălui său. El i-a adus un motor de teren, pesemne că Tudor, fiul lui Răzvan Simion, este pasionat de sporturile extreme.

Ca să ajungă în timp util la Timișoara, omul de televiziune a călătorit cu avionul. Acolo, Răzvan Simion și-a sărbătorit copilul cu cadoul mult așteptat de adolescent.

The post Răzvan Simion, marele absent de la Neatza. De ce lipsește, de fapt. Dani Oțil a mărturisit tot appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă