Răzvan Simion l-a dat de gol pe Dani Oțil: ‘L-au găsit galben la față’. Ce s-a întâmplat

1 săptămână in urmă 11

În ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Dani Oțil și-a amintit de vremea copilăriei, mai exact, de perioada în care era la grădiniță.

Răzvan Simion l-a dat de gol pe Dani Oțil: ‘L-au găsit galben la față’

Dani Oțil a depănat amintiri din vremea grădiniței, spunând că era un copil foarte ”popular”, în clasa lui, spre deosebire de colegul său, Răzvan Simion, care ”purta ochelari și doar urechile i se vedeau”. Însă Răzvan Simion a ținut să spună de ce era Dani Oțil atât de ”popular” în clasa sa de la grădiniță, încât credea că este ”grădinița lui”.

Răzvan, despre Dani, în perioada grădiniței Dani de ce zice că era grădinița lui.

”Dar de ce credea asta (n. red. că toată grădinița era a lui)? Pentru că de multe ori era uitat acolo, deși casa lui era la câteva sute de metri de grădiniță.

Odată, s-a ascuns într-un sac în care erau cearșafurile mai murdare ale celor de la grupa mică. O îngrijitoare nu a știut că e acolo, a luat sacul și l-a închis într-un dulap. A fost găsit după două ore galben la față…”, a povestit Răzvan Simion despre pățania colegului său, Dani.

Dani Oțil, dezvăluiri din experiența de tătic

În emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Dani Oțil aduce vorba adesea și despre experiența sa de tătic. Într-o ediție recentă a emisiunii, el a spus ce are de gând să facă cu alocația micuțului Luca Tiago.

”Tati, abia aștept să-ți beau alocația. Mă găsiți la cârciumă în Corbeanca. A fost visul meu. Mă uitam la știri că aștia beau alocațiile copiilor. Eu de ce să nu? Patruzeci și unu de ani am așteptat să-ți beau alocația”, a declarat Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil a mai vorbit și despre motivul pentru care a decis să devină tată, dar și despre replicile pe care le dă atunci când dorește să evite vreo întâlnire.

”Eu nu am facut un copil pentru ca mi-am dorit. Și nici soția mea. Ci pentru ca tot am auzit prin vacanțe: ei, faceți și voi un copil… Mă acuzau că: fă și tu un copil, să vezi. Am făcut și acum pun si eu presiune pe ceilalți.”

”Vine în viata oricărui bărbat când trebuie să anuleze lucruri. Am acum tot felul de din astea: mi-a luat unul locul de parcare, mi-a pornit alarma de incendiu.”, spunea Dani Oțil.

The post Răzvan Simion l-a dat de gol pe Dani Oțil: ‘L-au găsit galben la față’. Ce s-a întâmplat appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă