Răzvan Raț, despre capitolul la care a fost dezamăgit de România U21 în meciul cu Olanda U21: „Am întâlnit o echipă foarte puternică!” | EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 1

Răzvan Raț, fostul jucător important al naționalei României, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre evoluția României U21 din remiza, 1-1, cu Olanda U21. Acesta a dezvăluit aspectul la care a fost dezamăgit de „tricolorii mici”.

Golurile partidei au fost marcat de Schuurs (16′) și Ciobanu (20′).

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Răzvan Raț, despre capitolul la care a fost dezamăgit de România U21 în meciul cu Olanda U21

„Un rezultat bun, puteam, în finalul meciului, să facem un rezultat și mai bun. Întradevăr, nu am avut posesie, eu mi-aș fi dorit să avem. Dar am punctat, la capitolul ocazii, mai bine decât adversarii noștri. Am întâlnit o echipă foarte puternică, din punct de vedere fizic. A fost o atitudine foarte bună din partea jucătorilor, asta înseamnă ca Adrian (n.r. Mutu) știe să-i motiveze. Așteptăm rezultate și mai bune decât ăsta”, a declarat Răzvan Raț, la ProSport Live.

The post Răzvan Raț, despre capitolul la care a fost dezamăgit de România U21 în meciul cu Olanda U21: „Am întâlnit o echipă foarte puternică!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă