Răzvan Pleșca, după revenirea în poarta lui Gaz Metan: „Mereu mi s-a spus că eu sunt talismanul echipei”. Reacția „eroului” din meciul cu Viitorul, Ondrej Baco

2 luni in urmă 30

Răzvan Pleșca, portarul în vârstă de 38 de ani al echipei Gaz Metan Mediaș, a revenit cu noroc în poarta echipei lui Jorge Costa.

Gaz Metan Mediaș a învins-o pe FC Viitorul cu scorul de 1-0, în etapa cu numărul 15 din Liga 1, ultima din acest an.

Răzvan Pleșca a bifat astfel primul său meci din acest sezon. Alexandru Buzbuchi a fost favoritul între buturile lui Gaz Metan Mediaș, până acum, portar pentru al cărui transfer chiar Răzvan Pleșca a insistat.

Răzvan Pleșca, după revenirea în poarta lui Gaz Metan

„Tot timpul mi s-a spus aici că eu sunt talismanul echipei, pentru că azi Viitorul a dominat, nu a avut ocazii clare, nu am avut mult de apărat. Am avut și dramul acela de noroc care ne-a lipsit în ultimele etape. Și Viitorul are jucători cu calitate. Momentan au și ei niște probleme, dar ceea ce a contribuit decisiv la victoria noastră a fost schimbarea de atitudine. Trebuie să fim conștienți că e un nou sezon, nu mai suntem echipa care bătea FCSB cu 4-0, suntem jos și de aici se iese prin muncă, mocirlă, prin disciplină dacă e nevoie, spirit de echipă. Și dacă vom avea atitudinea asta în continuare, cine știe?, poate vom putea să ne batem din nou pentru un loc de play-off.

Ne-au lipsit patru titulari, dar am dat dovadă de spirit de echipă și nu ne-am creat foarte multe ocazii, dar am reușit să înscriem”, a spus Răzvan Pleșca, la flash-interviurile de după meci.

Ondrej Baco, eroul lui Gaz Metan în victoria cu Viitorul

Ondrej Baco, fundașul central în vârstă de 24 de ani al lui Gaz Metan Mediaș, a marcat unicul gol al partidei cu FC Viitorul și a adus victoria trupei lui Jorge Costa.

„Terenul a fost foarte dificil, a fost mai mult un joc de luptă decât fotbal. Mă bucur că nu am primit gol, aveam nevoie să câștigăm. Nu m-am îngrijorat când s-a schimbat antrenorul, m-am concentrat pe munca mea. Încerc să dau tot ce e mai bun la fiecare meci.

Sper să fie victoria de care aveam nevoie și sper ca din ianuarie vom continua tot cu astfel de rezultate”, a spus Ondrej Baco, la flash-interviurile de după meci.

The post Răzvan Pleșca, după revenirea în poarta lui Gaz Metan: „Mereu mi s-a spus că eu sunt talismanul echipei”. Reacția „eroului” din meciul cu Viitorul, Ondrej Baco appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă