Răzvan Pleșca, adevărul despre ofertele de la FCSB și Universitatea Craiova: „Să nu mă acuze lumea că mă cred eu vreun mare portar!”

5 luni in urmă 16

Răzvan Pleșca, portarul în vârstă de 37 de ani al echipei Gaz Metan Mediaș, a vorbit în premieră despre ofertele pe care le-a avut în această perioadă de mercato de la FCSB și Universitatea Craiova.

Răzvan Pleșca, transferuri ratate la FCSB și Universitatea Craiova

„Au fost niște discuții, nu pot să le spun oferte că nu vreau să mă acuze lumea că mă cred eu vreun mare portar. A existat un oarecare interes și din partea FCSB-ului și din partea Craiovei, dar nu eram eu în capul listei. Probabil se gândeau că nu ar fi rău… Eu nu am apucat să discut foarte mult cu noul președinte al clubului Gaz Metan, domnul Vali Iordănescu. Cu Craiova știu că domnul Vali Iordănescu a tot amânat un răspuns, iar vineri mi-a zis că ar fi existat o discuție între conducerile celor de la FCSB și Mediaș, iar răspunsul a fost negativ. (N.r. Adică nu te-au lăsat să pleci) Da.

Eu nu sunt supărat, pentru că nu am fost niciodată disperat să plec. Eu m-am stabilit la Mediaș, familia e aici. Mi-aș fi dorit să ajung la una dintre aceste echipe, dar asta e”, a spus Răzvan Pleșca, la Digi Sport.

The post Răzvan Pleșca, adevărul despre ofertele de la FCSB și Universitatea Craiova: „Să nu mă acuze lumea că mă cred eu vreun mare portar!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă