Răzvan Philippe Onea s-a născut la Paris: ”Părinții mei au mers la muncă acolo”. Dezvăluirile noului jucător de la Rapid

1 săptămână in urmă 7

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Unul dintre cei mai valoroși jucători din Liga 2 în prima parte a sezonului, conform informațiilor de pe site-ul transfermarkt.com, Răzvan Onea a fost transferat de Rapid în această iarnă în schimbul sumei de 100.000 de euro. La primele cuvinte în tricoul grupării din Giulești, fundașul a dezvăluit cum a ajuns să se nască la Paris și a recunoscut că la începutul carierei a evoluat pe un alt post.

Răzvan Onea, cel mai recent transfer al Rapidului, s-a născut la Paris: ”Părinții mei au mers la muncă acolo”

Fostul jucător al lui Poli Iași s-a născut în capitala Franței, după ce părinții săi au plecat acolo în căutarea unui trai mai bun, însă a revenit rapid în țară. Poate singurul lucru care-l mai leagă de Paris este numele de botez pe care l-a primit, Philippe.

Onea a declarat, într-un interviu pentru site-ul clubului Rapid, că la începuturile sale în fotbal juca pe o poziție mai avansată, în benzile atacului, însă odată ce a ajuns la seniori, în perioada în care evolua la Afumați, antrenorul l-a retras pe postul de fundaș dreapta.

Părinții mei au mers la muncă acolo. Eu stau la țară, majoritatea oamenilor sunt plecați în afară. S-a întâmplat să mă nasc acolo, dar nu am stat mult timp. La 9 luni, ne-am întors pentru că fratele meu era acasă și ne-am întors cu toții. Din ce îmi spun părinții mei, eram cu mingea la picior de mic copil. Toată perioada junioratului, până la U19, am fost extremă dreapta sau stânga. Când am făcut pasul la Liga 2, la Afumați, antrenorul m-a pus fundaș dreapta și de atunci joc pe acest post.

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Mi-am dorit să vin și în vară, au fost discuții, dar cei de la Iași nu s-au înțeles cu conducerea Rapidului. Probabil nu s-au înțeles la bani, dar mă bucur că s-a realizat. Acum două zile eram cu părinții acasă, pregătit să plec la Iași, iar astăzi sunt aici și mă simt foarte bine în tricoul vișiniu”, a spus Răzvan Onea.

  • 350 de mii de euro este cota de piață a lui Răzvan Onea, potrivit Transfermarkt.

VIDEO Răzvan Onea, primul interviu în tricoul Rapidului

Etichete: transfer rapid , jucator rapid , razvan onea

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă