Răzvan Marin, fabulos cu AS Roma! Gol și pasă decisivă pentru român, care anunță minunea cu Cagliari

2 săptămâni in urmă 14

Răzvan Marin are un nou meci mare în tricoul lui Cagliari. Mijlocașul a marcat și a pasat decisiv în meciul cu Roma, din etapa 33 din Serie A. Internaționalul român a marcat și cu Parma, în victoria dramatică a sarzilor împotriva echipei lui Dennis Man și Valentin Mihăilă.

 

Răzvan Marin a avut parte de o nouă zi mare în Italia. Mijlocașul a marcat cu AS Roma și a pasat decisiv. În minutul 65, sarzii conduceau cu 3-1, iar speranțele erau reaprinse în echipa lui Leonardo Semplici.

Cagliari a deschis scorul prin Charalampos Lykogiannis (Min4), iar Răzvan Marin a readus avantajul în minutul 57, după ce Carles Pereze egalase pentru romani.

Răzvan Marin, fabulos cu AS Roma! Gol și pasă decisivă pentru român, care anunță minunea cu Cagliari

Același Marin a pasat decisiv în minutul 64, la golul lui Joao Pedro. Roma nu a cedat și a revenit la un pas în spate, după golul lui Fazio (Min69).

Răzvan Marin a ajuns la 3 goluri pentru Cagliari, în 32 de partide jucate.

Presa din Italia, fascinată de Răzvan Marin după meciul cu Parma

Răzvan Marin este unul dintre cei mai lăudați jucători din Serie A, iar românul nu duce lipsă de oferte.

„A început sus și a crescut odată cu evoluția jocului. L-a îngrijorat pe Sepe (n.r. portarului Parmei) cu un șut frumos din afara careului, care a trimis mingea în poartă, la începutul reprizei a doua.

Golul său de 2-3 i-a dat speranțe lui Cagliari”., au scris cei de Tutto Mercato, după victoria uriașă cu Parma.

The post Răzvan Marin, fabulos cu AS Roma! Gol și pasă decisivă pentru român, care anunță minunea cu Cagliari appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă