Răzvan Marin, cea mai mare notă de la Cagliari după victoria cu Sampdoria, prima în Serie A după aproape trei luni

2 săptămâni in urmă 23

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Integralist în formația lui Walter Mazzari, Răzvan Marin a avut o evoluție bună și chiar a creat faza din care Alessandro Deiola a egalat în minutul 55.

VIDEO cu golul marcat de Alessandro Deiola în Sampdoria - Cagliari 1-2:

Răzvan Marin, cea mai mare notă de la Cagliari după victoria cu Sampdoria

Pentru prestația din meciul cu Sampdoria, Răzvan Marin a fost notat de italienii de la Tuttomercatoweb cu 7, cea mai mare notă de la Cagliari, aceeași pe care au mai primit-o Alessandro Deiola și Leonardo Pavoletti.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Toate fazele ale lui Cagliari din acest meci au plecat din piciorul său. Ascuns în prima parte, s-a trezit în repriza a doua și a 'tăiat' apărarea Sampdoriei la faza golului de 1-1”, au notat italienii.

Cagliari a încheiat, astfel, o serie de nu mai puțin de 11 meciuri fără victorie în Serie A, unde este pe locul 19, cu 13 puncte, însă are două meciuri mai mult disputate decât ultima clasată, nou promovata Salernitana, care are opt puncte.

Radu Drăgușin a intrat în minutul 51 în Sampdoria - Cagliari

Răzvan Marin nu a fost singurul român care a jucat în Sampdoria - Cagliari, meci în care a intrat și Radu Drăgușin, în minutul 51, în locul lui Maya Yoshida.

Stoperul român, împrumutat de la Juventus, nu a reușit, însă, cea mai bună evoluție și a fost notat de Tuttomercatoweb cu 5.

A intrat ca urmare a problemelor fizice ale lui Yoshida, însă a făcut multe greșeli în apărare”, au scris italienii.

Etichete: razvan marin , meciuri serie a , sampdoria - cagliari

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă