Răzvan Marin ar putea fi cel mai surprinzător transfer al perioadei de mercato din iarnă! Ultima clasată din Serie A are un patron nou, putred de bogat, iar românul e primul pe lista lui de achiziții pentru a salva clubul

3 săptămâni in urmă 13

Răzvan Marin are șanse destul de mari să plece de la Cagliari: internaționalul român este dorit de nou-promovata Salernitana.

Totuși, nici Salernitana nu merge prea bine, ba chiar este pe ultimul loc în Serie A, așa că Răzvan Marin s-ar lupta tot pentru evitarea retrogradării în acest sezon. Lovită serios de COVID-19, Salernitana nu poate juca meciul cu Venezia, care era programat pe 6 ianuarie, de la ora 19:30.

Răzvan Marin este considerat unul dintre cei mai importanți fotbaliști români ai momentului. El a reușit să se impună la Cagliari și să impresioneze la echipa națională a României. Înainte de transferul în Serie A, fiul lui Petre Marin a jucat la Ajax Amsterdam, în Olanda.

Răzvan Marin, dorit de Salernitana

Noul patron al Salernitanei, Danilo Iervolino, are ambiții mari în Italia, iar pe lângă Răzvan Marin a pus ochii și pe Martin Caceres, colegul românului la Cagliari.

Dacă pentru fostul jucător al Farului se anunță negocieri dure, fundașul este la un pas de Salernitana, în condițiile în care se află în ultimele luni de contract.

Răzvan Marin (25 de ani) a ajuns la Cagliari pe 1 septembrie 2020, după ce a fost cedat sub formă de împrumut de Ajax, iar gruparea din Serie A l-a cumpărat în iulie 2021 cu 10 milioane de euro de la formația din Serie A.

  • 2025 este anul în care expiră contractul lui Răzvan Marin cu Cagliari
  • 14 milioane de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Marin, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com

The post Răzvan Marin ar putea fi cel mai surprinzător transfer al perioadei de mercato din iarnă! Ultima clasată din Serie A are un patron nou, putred de bogat, iar românul e primul pe lista lui de achiziții pentru a salva clubul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă