Răzvan Lucescu, un antrenor la mare căutare: "Este vorba despre o echipă de tradiție"

2 luni in urmă 2

Cupa României: Dunărea Călărași - Dinamo, joi, 20:00, Digi Sport 1

Serie A: Parma - Inter, joi, 21:45, Digi Sport 2

Răzvan Lucescu s-a despărțit de Al-Hilal în urma parcursului sub așteptări din acest sezon, însă performanțele bifate de român la cârma campioanei din Arabia Saudită nu au rămas neobservate de șeicii din zona Golfului. Ciprian Panait, fost antrenor la Al-Hilal, Al-Raed și Al-Batin, susține că tehnicianul dorit și de Fenerbahce, este pe lista unui club important din Orient.

Răzvan Lucescu, pe lista unui club mare din Golf: "Poate câștiga iar Liga Campionilor Asiei"

"E în măsură să aleagă, eu ştiu un nume din zona Golfului care îl vrea pentru sezonul următor. Ştiu că este o discuţie preliminară în care cineva a prezentat meritele lui şi performanţele pe care le-a realizat la Al-Hilal. O să fie propus, iar clubul despre care este vorba i se potriveşte foarte bine.

E o echipă de mare tradiţie, unde antrenorii români au făcut performanţă. Poate să ia iar Liga Campionilor Asiei, cum a făcut cu Al-Hilal", a spus Ciprian Panait, pentru looksport.ro.

Lucescu Jr a plecat într-o vacanță exotică împreună cu familia sa și a punctat că momentan nu-i stă gândul la preluarea unei echipe.

"Momentan sunt în vacanță, în Maldive, cu familia. Aveam nevoie de o perioadă în care să fiu liniștit. Vom vedea pe viitor ce va fi, ce urmează pentru mine. Acum nu pot să vă spun nimic pentru că nu mă gândesc la asta. Nu știu unde voi antrena în viitor. Deocamdată sunt în vacanță. Asta e cel mai important", a declarat Răzvan Lucescu, pentru playsport.ro.

7 echipe de club a pregătit Răzvan Lucescu: Rapid, FC Brașov, El-Jaish, Petrolul, Xanthi, PAOK și Al-Hilal, și a fost selecționerul echipei naționale a României între 2009 și 20113 trofee a cucerit Lucescu Jr la cârma lui Al-Hilal Etichete: razvan lucescu , ciprian panait , razvan lucescu al hilal , razvan lucescu golf
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă