Răzvan Lucescu, un antrenor de succes și un soț romantic! Cum a fost surprins tehnicianul de la PAOK | FOTO & VIDEO EXCLUSIV

2 luni in urmă 21

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, și-a scos soția în oraș, la restaurant, unde au luat împreună cina.

Înainte de debutul în Conference League, Răzvan Lucescu a petrecut o minivacanță în România și a profitat din plin pentru a petrece timp alături de soția lui.

PAOK va întâlni, în dublă manșă, echipa irlandeză Bohemians. Meciul tur va avea loc pe 3 august, de la ora 21:45, în Irlanda, iar returul se va disputa pe 12 august, de la ora 22:00, în Grecia.

Răzvan Lucescu și-a scos soția la restaurant

Răzvan Lucescu și soția lui au fost surprinși la un restaurant din zona de nord a Capitalei, luând cina și savurând un pahar de vin alb.

Antrenorul român va reveni la Salonic pentru a pregăti echipa pentru debutul în Conference League, dar și pentru noul sezon al primei ligi Grecia. PAOK va juca primul meci din campionat pe 21 august, de la ora 17:00, pe teren propriu, în compania echipei Giannina.

După aproximativ doi ani de la despărțirea de PAOK Salonic, Răzvan Lucescu a revenit pe banca echipei alături de care a reușit să câștige campionatul după o pauză de 34 de ani și două Cupe ale Greciei. Acesta ar urma să încaseze nu mai puțin de 1.7 milioane de euro pe sezon plus bonusuri.

Primul mandat al lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic a fost în perioada august 2017 – iulie 2019.

„Sunt foarte fericit și emoționat, deși pentru mine este ca și când nu aș fi plecat de aici. Avem trei opțiuni. Să ne întoarcem în trecum și să vorbim despre această poveste despre care am mai vorbit de câteva ori. Altă opțiune este să vorbim despre viitor, să vedem ce vom face împreună ca să câștigăm titlul. A treia variantă este că nu pot pleca pentru că am o clauză de reziliere de șapte milioane de euro.

Nu pot pleca și nici nu vreau să plec. Sunt aici alături de staff-ul meu, am alcătuit un plan pe care vrem să îl urmăm. Dacă nu voi reuși, va trebui să plec. Asta este viața antrenorilor, dar personalitatea mea nu îmi permite să mă gândesc la acest lucru”, a spus Răzvan Lucescu, după ce a fost prezentat oficial la PAOK.

 

The post Răzvan Lucescu, un antrenor de succes și un soț romantic! Cum a fost surprins tehnicianul de la PAOK | FOTO & VIDEO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă