Răzvan Lucescu, imbatabil și când e izolat la domiciliu! Al Hilal, victorie fără antrenorul român pe bancă! Cum a ținut legătura cu fotbaliștii săi

3 luni in urmă 22

Răzvan Lucescu e imbatabil în campionatul Arabiei Saudite, chiar dacă este bolnav de COVID-19 și nu a putut conduce echipa la meciul cu Al Nassr.

Răzvan Lucescu nu are emoții chiar dacă stă departe de echipă din cauza faptului că a fost depistat pozitiv cu noul COVID-19, toate acestea deoarece Al Hilal s-a impus cu scorul de 2-0 în partida cu Al Nassr din campionatul Arabiei Saudite.

Antrenorul român a acuzat dureri mari de cap, febră și o moleșeală accentuată înaintea meciului cu Al Nassr, iar în urma testului pentru COVID-19 a aflat că este pozitiv.

Răzvan Lucescu, imbatabil și când e izolat la domiciliu

Astfel, oficialii lui Al Hilal au făcut tot posibilul ca Răzvan Lucescu să aibă la dispoziție tot ce are nevoie pentru a putea să le dea indicații cât mai bune elevilor săi. Arabii au instalat monitoare în vestiar pentru ca antrenorul român să poată să vorbească cu elevii săi la pauza meciului cu Al Nassr, chiar dacă se află în izolare la domiciliu.

Printr-o conferință videoe, Răzvan Lucescu a pus la punct toate detaliile și tactica pentru partida cu Al Nassr și astfel a putut să fie alături de elevii săi și de staff-ul lui Al Hilal înaintea și la pauza derby-ului cu Al Nassr.

Asta nu e tot, presa din Arabia Saudită anunță că Răzvan Lucescu va fi în contact permanent cu Cristiano Bacci, asistentul său de la Al Hilal, iar italianul le va transmite fotbaliștilor toate deciziile antrenorului în timp real.

Al Hilal, duel cu Al Nassr în finala Cupei Regelui

Pentru Al Hilal urmează meciul cu Al Nassr din finala Cupei Regelui, sâmbătă, 28 noiembrie, ora 18.45, iar Răzvan Lucescu speră să se recupereze până la ora partidei pentru a fi alături de elevii săi.

The post Răzvan Lucescu, imbatabil și când e izolat la domiciliu! Al Hilal, victorie fără antrenorul român pe bancă! Cum a ținut legătura cu fotbaliștii săi appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă