Răzvan Lucescu, aproape să se dueleze cu Messi și Neymar în Franța. „A fost pe lista lor, dar a avut o clauză mare!”

3 săptămâni in urmă 41

Răzvan Lucescu a fost aproape să se dueleze cu Leo Messi, Neymar sau Kylian Mbappe în Ligue 1, campionatul din Franța.

Antrenorul român în vârstă de 53 de ani s-a aflat pe lista oficialilor de la Saint Etienne la începutul lunii decembrie, dar clauza pe care o are la PAOK Salonic i-a făcut pe oficialii grupării din Franța să se orienteze.

Impresara Liubliana Nedelcu a dezvăluit că a existat interes din partea lui Saint Etienne pentru Răzvan Lucescu la începutul lunii decembrie 2021, după ce formația din Ligue 1 s-a despărțit de Claude Puel.

Răzvan Lucescu, aproape să semneze cu Saint Etienne

Răzvan Lucescu nu a putut să negocieze cu gruparea din Ligue 1 din cauza clauzei pe care o are la PAOK Salonic, iar oficialii lui Saint Etienne s-au îndreptat către Pascal Durpaz, care era liber de contract în acel moment.

„Un antrenor care poate antrena foarte ușor în Franța este Răzvan Lucescu, ştie şi franceza. Răzvan Lucescu a fost pe lista celor de la St.Etienne acum, dar el a fost legat de Paok. Imediat după ce a plecat Claude Puel, a fost foarte aproape, ei ar fi trebuit să pună antrenor fix atunci. Răzvan Lucescu a avut clauză mare şi de aceea nu a ajuns la St. Etienne”, a dezvăluit Liubliana Nedelcu, la AS.ro LIVE.

FRF a încercat să-l aducă pe Răzvan Lucescu la echipa națională a României

Saint Etienne nu a fost singura care s-a interesat de serviciile antrenorului de la PAOK. Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Mihai Stoichiță s-au deplasat la Salonic pentru a-l convinge pe fiul lui Mircea Lucescu să preia echipa națională a României, dar fără reușite. Răzvan a refuzat oferta venită din partea oficialilor Federației Române de Fotbal, chiar dacă situația de la PAOK nu este una foarte bună.

The post Răzvan Lucescu, aproape să se dueleze cu Messi și Neymar în Franța. „A fost pe lista lor, dar a avut o clauză mare!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă