Răzvan Lucescu a rămas atașat de Al-Hilal: ”A devenit imposibil să antrenez o altă echipă în Arabia Saudită”

1 lună in urmă 9

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Antrenorul român spune că nu ar putea antrena o altă echipă în campionatul Arabiei Saudite după tot ce a realizat alături de Al-Hilal.

Răzvan Lucescu: ”După tot ce am realizat la Al-Hilal, a devenit imposibil să antrenez o altă echipă acolo”

„După tot ce am realizat cu Al-Hilal, a devenit imposibil pentru mine să antrenez o altă echipă în Arabia Saudită, pentru că am am petrecut cea mai frumoasă perioadă din viața mea cu echipa. Sufletul meu este în club și simt că sunt parte din club”, a spus Lucescu, pentru arabii de la Goal.

Aceștia l-au întrebat pe Lucescu și despre posibilele negocieri cu Al-Ain, echipă care ocupă locul șase în Emiratele Arabe Unite: ”Nu sunt negocieri cu Al-Ain în prezent”, a mai precizat antrenorul.

Răzvan Lucescu a anunțat când revine pe bancă! Antrenorul nu exclude o revenire spectaculoasă în Europa

Tehnicianul nu exclude nici o revenire în Grecia, la PAOK Salonic, acolo unde a reușit performanțe fantastice în perioada 2017-2019: un titlu de campion și două Cupe.

"Nu voi mai antrena până la vară. Am o vârstă, am trecut prin multe experiențe, am avut și un mare succes în ultimii ani, deci nu cred că duc eu lipsă de posibilități. De ce să nu mă întorc în Grecia sau Arabia Saudită? Sunt locuri unde am trăit momente incredibile. A fost situația de așa natură în Grecia... am câștigat campionatul, am fost neînvinși, record pentru fotbalul grec. 

S-a ajuns la un punct unde a fost o divergență de opinii, între patron și antrenor. Decât să continuăm așa și să intrăm într-o situație tensionată, am preferat să plec. Pentru noi e foarte greu să pătrundem în vest. Nu e deloc ușor.

Uite, am vorbit cu Oli (n.r - Cosmin Olăroiu), după câștigarea campionatului în China. Voi nu urmăriți, e departe, altă lume, dar oamenii din Europa trăiesc cu o idee proconcepută, că fotbalul de acolo e foarte slab. Nu e adevărat. Arabia Saudită are unul dintre cele mai dificile campionate din lume.

Nu zic cel mai valoros, dar dificil. Ca să fie dificil, înseamnă să te duci și să fii obligat să lucrezi foarte bine. În Asia, 'Oli', ca să câștige, a întâlnit antrenori francezi, spanioli, italieni. Eu am întâlnit francezi, belgieni, spanioli, germani...", a spus Răzvan Lucescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete: razvan lucescu , arabia saudita , al hilal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă