Răzvan Lucescu a dezvăluit ce planuri are după despărțirea de Al Hilal și a recunoscut: „Aș face o greșeală!”

1 lună in urmă 26

Răzvan Lucescu n-are de gând să revină în România după despărțirea de Al Hilal! Fostul selecționer al tricolorilor este decis să continue în străinătate, la fel ca Mircea Lucescu, aflat acum în Ucraina, la Dinamo Kiev.

Tehnicianul care a scris istorie cu Rapid în Cupa UEFA nu se gândește deocamdată să se întoarcă în România, conștient că poate să mai prindă contracte importante în cariera de antrenor. Un exemplu este chiar tatăl său, Mircea Lucescu: sub comanda românului, Dinamo Kiev are șanse mari să câștige titlul în Ucraina, a ajuns în grupele Ligii Campionilor, iar apoi s-a oprit în optimile Europa League.

Răzvan Lucescu este liber de contract după despărțirea de Al Hilal și a anunțat recent că nu-și dorește să semneze un nou angajament până în vară. Cel mai probabil, fostul antrenor al Rapidului va continua tot pe banca unei formații din străinătate.

Răzvan Lucescu nu se întoarce în România: „Aș face o greșeală!”

„Sigur că aș veni pentru că sunt român. Sunt antrenor român, e țară mea, o iubesc, dar acum cred că aș face o greșeală pentru carieră mea să mă întorc. Pentru că am această posibilitate, sunt într-o perioadă de succes și e logic să stau cât mai mult afară, atât timp cât am aceste posibilități”, a declarat Răzvan Lucescu, conform Antena Sport.

„Dinamo e echipa copilăriei mele, care mă leagă de tatăl meu. Rapid e împlinirea mea ca om, e partea vieții importante. La Rapid m-am format ca om, de aceea mă simt mai legat de Rapid”, a recunoscut recent Răzvan Lucescu. „Campionatul nostru are nevoie de Rapid în Liga 1, are nevoie de adevăratul Dinamo, de Craiova, care acum a devenit o forță în campionatul nostru”, a completat antrenorul.

The post Răzvan Lucescu a dezvăluit ce planuri are după despărțirea de Al Hilal și a recunoscut: „Aș face o greșeală!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă