Răzvan Lucescu a anunțat când revine pe bancă! Antrenorul nu exclude o revenire spectaculoasă în Europa

2 săptămâni in urmă 1

WTA Miami: miercuri, 17:00, Digi Sport 2

Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Lucescu Jr., câștigător al Ligii Campionilor Asiei și al titlului în Arabia Saudită, spune că nu își dorește să preia o echipă "din mers", astfel că va aștepta începutul noului sezon.

Tehnicianul nu exclude nici o revenire în Grecia, la PAOK Salonic, acolo unde a reușit performanțe fantastice în perioada 2017-2019: un titlu de campion și două Cupe.

"Nu voi mai antrena până la vară. Am o vârstă, am trecut prin multe experiențe, am avut și un mare succes în ultimii ani, deci nu cred că duc eu lipsă de posibilități. De ce să nu mă întorc în Grecia sau Arabia Saudită? Sunt locuri unde am trăit momente incredibile. A fost situația de așa natură în Grecia... am câștigat campionatul, am fost neînvinși, record pentru fotbalul grec. 

S-a ajuns la un punct unde a fost o divergență de opinii, între patron și antrenor. Decât să continuăm așa și să intrăm într-o situație tensionată, am preferat să plec. Pentru noi e foarte greu să pătrundem în vest. Nu e deloc ușor.

Uite, am vorbit cu Oli (n.r - Cosmin Olăroiu, după câștigarea campionatului în China. Voi nu urmăriți, e departe, altă lume, dar oamenii din Europa trăiesc cu o idee proconcepută, că fotbalul de acolo e foarte slab. Nu e adevărat. Arabia Saudită are unul dintre cele mai dificile campionate din lume.

Nu zic cel mai valoros, dar dificil. Ca să fie dificil, înseamnă să te duci și să fii obligat să lucrezi foarte bine. În Asia, 'Oli', ca să câștige, a întâlnit antrenori francezi, spanioli, italieni. Eu am întâlnit francezi, belgieni, spanioli, germani...", a spus Răzvan Lucescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

PAOK ocupă acum locul 3 în Grecia, cu 50 de puncte, la 20 de lungimi de liderul OlympiacosRapid, FC Brașov, naționala României, El Jaish, Petrolul, Skoda Xanthi, PAOK Salonic și Al Hilal sunt echipele antrenate de Răzvan Lucescu. Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă