Răzvan face lumină în scandalul dintre Mircea Lucescu și ultrașii lui Dinamo Kiev: „Știți ce au făcut ceilalți spectatori? Am vorbit cu tata și mi-a zis asta!” Răsturnare de situație

3 săptămâni in urmă 2

Răzvan Lucescu a lămurit lucrurile în privința relației dintre Mircea Lucescu și o parte dintre ultrașii lui Dinamo Kiev, care îl contestă extrem de dur pe antrenorul român. Ucrainenii au avut un mesaj rasist la adresa tehnicianului, în urmă cu nici o săptămână.

Mircea Lucescu este aproape campion în Ucraina, după ultima victorie din competiția internă. Dinamo Kiev este lider în Premier League, cu șapte puncte peste marea rivală Șahtior Donețk, când mai sunt doar șapte etape de jucat.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

 

Răzvan face lumină în scandalul dintre Mircea Lucescu și ultrașii lui Dinamo Kiev: „Știți ce au făcut ceilalți spectatori? Am vorbit cu tata și mi-a zis asta!”

Lucescu senior a profitat de pauza competițională provocată de meciurile naționalelor și a revenit în țară. În România a revenit și Răzvan Lucescu, după concediul prelungit de care s-a bucurat după ce a rupt contractul cu Al Hilal.

Răzvan Lucescu a vorbit despre situația tatălui său, care a fost contestat extrem de dur de către o parte dintre ultrașii lui Dinamo Kiev. Aceștia i-au cerut să plece în mai multe rânduri și chiar au avut mesaje rasiste la adresa lui. „Fără țigani, vă rugăm” este unul dintre mesajele afișate agresiv unii dintre susținătorii lui Dinamo Kiev.

„E clar că un grup de ultrași îl contestă. Îl contestă pe ce? Pe niște performanțe pe care el le-a avut. Dar el nu se simte foarte afectat. Vorbim de un grup.

Cei mai mulți dintre suporteri s-au întors, nu au cum să nu vadă ce a făcut tata. Am mai vorbit cu tatăl meu și mi-a zis că, atunci când au apărut acele bannere, toți ceialți au început să strige «Mircea, Mircea!»”, a dezvăluit Răzvan Lucescu la Digi Sport.

Mircea Lucescu le dă aripi tricolorilor: „Am mai bătut Germania cu 5-1 pe Giulești!”

Mircea Lucescu (75 de ani), antrenorul român al lui Dinamo Kiev, a revenit în țară, într-o scurtă vizită, și a prefațat meciurile României din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

„E foarte greu, e ca o orchestră fără dirijor. Nu e simplu deloc. Eu știu ce înseamnă să nu poți să fii lângă echipă și să nu poți să dai indicațiile necesare pentru jocurile respective. Va fi foarte greu, nu știu cine îl înlocuiește, ce soluții vor găsi.

Trebuie să luptăm, toată lumea trebuie să fie angajată în acest obiectiv foarte important. O calificare, o participare la un turneu final înseamnă foarte mult și pentru jucători, și pentru antrenori, pentru toată lumea”, a spus Mircea Lucescu, la sosirea în țară.

România va întâlni Macedonia de Nord, Germania și Armenia, în primele trei meciuri din preliminarii. Primul meci se va disputa joi, 25 martie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

The post Răzvan face lumină în scandalul dintre Mircea Lucescu și ultrașii lui Dinamo Kiev: „Știți ce au făcut ceilalți spectatori? Am vorbit cu tata și mi-a zis asta!” Răsturnare de situație appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă