"Răzvan Ducan trebuie să profite de șansa care i s-a oferit!" Comparația cu un alt portar care a avut sincope în carieră

2 months ago 3

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

După ce Andrei Vlad, 21 de ani, a intrat pe lista jucătorilor infectaţi cu COVID-19Răzvan Ducan, 19 ani, este portarul care va apăra pentru FCSB-ului în meciul cu Backa Topola, în turul 2 preliminar al Europa League.

FCSB a confirmat, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, ultimele cinci cazuri pozitive la coronavirus din lot, jucătorii în cauză fiind Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu şi Ionuţ Vînă.

Emil Săndoi, mesaj motivațional pentru Răzvan Ducan 

Emil Săndoi are cuvinte de laudă pentru tânărul portar. 

“L-am văzut într-un meci sau două, e un portar care poate avea viitor, trebuie să profite de șansa care i s-a oferit. Și Vlad a trecut printr-o perioadă din asta în care a primit încredere, iar apoi a făcut meciuri bune atât la echipa de club, cât și la națională”, a declarat Emil Săndoi, pentru Realitatea Sportivă.

Fostul căpitan al Universității Craiova, actual antrenor la Chindia Târgoviște, susține că FCSB trebuie să se adapteze la condițiile date și să uite de absențele din echipă pentru meciul din această seară, din Serbia. 

“E o situație delicată, e normal să își dorească să treacă, au totuși jucători de calitate, chiar dacă nu pot conta pe mai mulți titulari. Ca antrenor trebuie să te gândești de fiecare dată la victorie.

Și eu la un moment abia am strâns 12-13 jucători. Nu trebuie să ne gândim nicidecum la eșec, toată lumea trebuie să fie pozitivă”, a mai spus Emil Săndoi, pentru sursa mai sus menționată. 

COVID-19 la FCSB | Lista celor infectaţi: 18 persoane testate pozitiv

În acest moment, lista celor infectaţi cu noul coronavirus la FCSB este formată din 9 fotbalişti:

Andrei Vlad - portarAndrei Miron - fundaș centralIulian Cristea - fundaș centralOvidiu Popescu - mijlocașIonuț Vînă - mijocașDarius Olaru - mijlocașFlorin Tănase - mijlocașAndrei Pandele - mijlocașSergiu Buș - atacant

De asemenea, 8 persoane din staff au fost testate pozitiv la COVID-19, plus MM Stoica, dar acesta din urmă nu este în acte oficial al celor de la FCSB.

Ovidiu Kurti - kinetoterapeutMarius Popa - antrenor de portariAnton Petrea - antrenor principalThomas Neubert - preparator fizicHorea Codorean - preparator fizicSorin Cristof - kinetoterapeutBogdan Stoica - analist videoMarius Ianuli - team-manager Etichete: emil sandoi , portar fcsb , razvan ducan , covid-19 , coronavirus la fcsb
Read Entire Article
Powered By Seo Tools