Răzvan Ducan, analizat "la sânge": "Are lacune foarte mari, nu poți să ajungi așa la vârsta asta"

2 months ago 4

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Astra - CFR Cluj (vineri, ora 21:00, Digi Sport 1)

Portarul, care a fost împrumutat la FC Argeș în sezonul trecut, a făcut foarte rapid, fără să se aștepte, pasul din Liga 2 într-un meci important din Europa Leagu , iar intervențiile nesigure din Serbia arată că încă nu este pregătit pentru un asemenea nivel, crede George Ogăraru.

George Ogăraru a analizat prestația lui Răzvan Ducan: "Sincer, nu poți să ajungi la această vârstă cu minusurile pe care le ai"

Fostul jucător din Ghencea, de la Ajax sau de la naționala României crede că Răzvan Ducan are mai multe minusuri din punct de vedere al pregătirii, iar pentru internaționalul U19 ar fi fost nevoie de cel puțin un sezon de acomodare înainte să fie aruncat în luptă.

"Lipsa de experiență își spune cuvântul. Chiar dacă ai doi oameni în plus, nu-ți garantează că vei câștiga meciul. Vorbeam în urmă cu o lună cu Erik Lincar (n.r - antrenorul lui Turris), care și-a luat un portar de 19 ani, sub vârsta celui U21 pe care ar trebui să-l aibă în teren și el motiva că are nevoie de un an de zile să-l pregătească pe acest portar. Să-l pregătească cu seniorii, să fie în cadrul acelui lot.

Pentru un portar e foarte important să nu ajungi brusc în poartă, cu toată responsabilitatea pe cap, iar lucrul acesta s-a văzut pe tabela de marcaj în mai multe rânduri la portarul de la FCSB. Din fericire pentru el, cred că poate să doarmă relativ liniștit după penalty-uri.

Nu era altă variantă, de aceea s-a ajuns la el, însă, totuși, trebuie să pregătești portarii bine. Sincer, nu poți să ajungi la această vârstă cu minusurile pe care le ai. E un portar înalt, bine făcut, dar în timpul jocului are lacune foarte mari.

Nu poate să ajungă la vârsta aceasta cu problemele astea. Cu tot respectul pentru ce a făcut la penalty-uri, când a apărat o dată și s-a dus pe minge la primele două execuții. Și a mai fost acea intervenție din prelungiri, dar la semiînălțime, cumva ușor de interceptat. Și-a ținut bine cumpătul și nu s-a aruncat înainte. Totuși, ce s-a întâmplat în timpul meciului e destul de grav", a declarat George Ogăraru, pentru Digi Sport.

Galerie Foto

Etichete: europa league , george ogararu , fcsb , razvan ducan , backa topola
Read Entire Article
Powered By Seo Tools