Răzvan Cherecheş, despre Vlad Voiculescu: Volumul de muncă depus în minister e incredibil. Rezultatele, într-adevăr, nu sunt la nivelul eforturilor

3 săptămâni in urmă 2

Fost consilier onorific în Ministerul Sănătății, Răzvan Cherecheş spune că are o relaţie foarte bună cu ministrul Vlad Voiculescu, că îl respectă „enorm de mult”, dar că rezultatele nu sunt la nivelul eforturilor depuse.

„Noi avem o relaţie foarte bună. Motivul pentru care mi-am dat demisia nu a avut legătură cu el ca şi persoană, am enorm de mult respect pentru el ca persoană, ca profesionist. Volumul de muncă care îl pune în minister e incredibil, adică la 12-1 noaptea echipa de la minister continuă să fie acolo. Rezultatele, într-adevăr, nu sunt la nivelul eforturilor băgate, ceea ce reprezintă o problemă”, a declarat Răzvan Cherecheş, duminică seară, la Digi 24, potrivit news.ro.

Ce pot să spun este că am ajuns la concluzia că timpul meu prefer să îl investesc în ceva care simt că pot să contribui direct. Am simţit că în Ministerul Sănătăţii sunt mulţi consilieri care pot să contribuie mult mai mult decât mine şi am preferat să-mi orientez energia şi eforturile într-o direcţie în care am simţit eu că e mai constructivă pentru mine

Răzvan Cherecheș:

Pe 19 martie, Răzvan Cherecheș critica instituția condusă de Vlad Voiculescu, afirmând că „nu comunică suficient” pe tema măsurilor sanitare.

Răzvan Cherecheș a fost consilier onorific al secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, în perioada 17 februarie-24 martie 2021. El a demisionat explicând că experienţa sa la minister „a fost una amară” şi că nu consideră că este cazul să rămână într-o funcţie dacă se simte inutil.

Pe 25 martie, la finalul ședinței de Guvern, Vlad Voiculescu a spus despre Cherecheș că „poate că am avut așteptări diferite. A fost un consilier onorific cu care ne-am sfătuit poate că nu destul de des și poate că nu de fiecare dată opiniile dânsului au putut fi transpuse în practică”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă