Răzvan Burleanu, vești extraordinare pentru Dinamo! Până când își pot achita „câinii” datoriile, ca să ia licența

1 lună in urmă 1

Dinamo are emoții mari în privința obținerii licenței pentru sezonul viitor al Ligii 1, dar Răzvan Burleanu le dă vești foarte bune „câinilor”. Cluburile își pot achita datoriile până la finalul lunii iunie, după cum a anunțat președintele FRF.

Răzvan Burleanu susține că și UEFA a intervenit pentru prelungirea perioadei în care pot fi achitate datoriile, probabil și pe fondul pandemiei de coronavirus. Datoriile cluburilor pot fi doar către angajați, asigurări sociale și autorități fiscale.

Dinamo are nevoie de 600.000 de euro pentru a obține licența pentru UEFA. Printre membrii cotizanți se află chiar și un nepot al lui Mihai Stoica. Deși probabil va juca iar în play-out-ul Ligii 1, Dinamo are șanse destul de mari să revină în cupele europene, după ce a ajuns în sferturile Cupei României.

Răzvan Burleanu, vești excelente pentru dinamoviști: „Am modificat regulamentul de licențiere!”

„Prin decizia Comitetului Executiv de astăzi, la propunerea administrației de licențiere, ne dorim să venim în sprijinul cluburilor care își doresc licență UEFA, de Liga 1 sau certificare de Liga 2. Am modificat regulamentul de licențiere și am creat mai multe posibilități, am dat mult timp, pentru ca formațiile să poată achita integral datoriile aferente anului trecut.

În cazul cluburilor care în ultimul an, 2020, au înregistrat venituri mai mici cu cel puțin 15% față de anul precedent, 2019, atunci un procent din aceste datorii, nu mai mult de 15%, poate fi plătit până la 30 iunie 2021, nu la finalul lunii aprilie, cât era până acum, în sistemul de licențiere.

La baza este inclusiv o circulară UEFA și o vom aplica doar în acest an. Comitetul Executiv a considerat că trebuie extins și pentru formațiile din Liga 1 și Liga 2. Aceste datorii pot fi doar către angajați, asigurări sociale și autorități fiscale”, a spus Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă.

The post Răzvan Burleanu, vești extraordinare pentru Dinamo! Până când își pot achita „câinii” datoriile, ca să ia licența appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă