Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, criticați pentru felul în care gestionează problema selecționerului: ”Nu știu ce vor!”

2 săptămâni in urmă 11

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Cei de la Federația Română de Fotbal i-au propus lui Boloni un contract pe doi ani şi un salariu de 30.000 de euro pe lună, iar, în ceea ce privește partea financiară, cele două părți au căzut de acord.

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, criticați pentru felul în care gestionează problema selecționerului: ”Nu știu ce vor!”

Marica a criticat Federația Română de Fotbal pentru faptul că a amânat până în acest moment numirea unui selecționer. Fostul internațional român spune că ”federalii” au discutat cu toți antrenorii cu experiență din România, lucru ce demonstrează că nici ei nu știu ce vor.

Burleanu și compania au negociat, pe rând, cu Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, însă nu au reușit să convingă pe niciunul dintre ei să preia postul de selecționer lăsat vacant după despărțirea de Mirel Rădoi.

Totuși, Ciprian Marica consideră că, datorită experienței sale, Ladislau Boloni este cea mai bună variantă rămasă pentru a prelua banca echipei națională.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Mi se pare că FRF nu știe clar ce vrea. A stat de vorbă cu toți antrenorii, i-a luat pe toți la rând. Mi se pare că nu știu ce vor. Varianta Boloni este cea mai bună din ce a mai rămas. Vorbim de un antrenor cu experiență. El ar fi singura variantă cu experiență. Am văzut și varianta cu Mutu lângă Boloni.

Nu înțeleg ce se dorește acolo, probabil nici ei nu înțeleg foarte bine. Echipa națională trebuie să aibă antrenor cât mai repede. Nu știu de ce nu se ajunge la un numitor comun. Echipa națională trebuie să fie cea mai înaltă treaptă a antrenoratului.

E important să avem un selecționer cu experiență. Consider că echipa națională are mulți jucători tineri, care au nevoie de susținere, de sprijin din toate punctele de vedere. Dacă ai un antrenor tânăr, novice, e greu să ai toată încrederea în el”, a declarat Ciprian Marica, la emisiunea Fotbal Club.

Boloni trage de timp şi poate profita de negocierile cu FRF ca să primească o ofertă mai bună

Au trecut deja 14 zile de la momentul în care Boloni a avut prima întâlnire cu Burleanu, timp în care s-ar fi putut semna contractul.

Primul care a aruncat pe piaţă informaţia că Boloni trage în mod deliberat de timp a fost Dumitru Dragomir. Fostul preşedinte al LPF a făcut-o în stil propriu, astfel încât cei care susţin instalarea unui selecţioner cu experienţă să nu-i poată reproşa nimic.

Lui Boloni nu-i fac rău aceste negocieri publice şi speră ca un club din Vest sau din Golf să profite de moment şi să-i facă o propunere. Ar fi cu siguranţă mai bănoasă, iar responsabilitatea mult mai mică.

E un antrenor cu palmares, un fost mare fotbalist și un om serios, un om care a învățat carte. E o mișcare trăsnet dacă a semnat contractul. Se poate întâmpla orice, și să fie și să nu fie antrenor. Ca valoare, e foarte valoros. Ungurul ăsta este foarte bun antrenor, este băiat deștept.

Dacă are o ofertă mai bună până semnează contractul, își ia viteză în joc de glezne. În groapa în care suntem acum, am zice mersi dacă l-am aduce pe Boloni. Fotbalul este la pământ. Vindem la suprapreţ fotbaliști datorită impresarilor, care sunt oameni descurcăreți și știu bine meseria”, a declarat Dragomir, conform AS.

Etichete: romania , frf , echipa nationala , ciprian marica , ladislau boloni

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă