Răzvan Burleanu s-a întâlnit cu Hagi și i-a oferit postul de selecționer! „Regele” a dat răspunsul pe loc, refuzând oferta

2 săptămâni in urmă 17

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu managerul Farului ConstanțaGheorghe Hagi, căruia i-a oferit postul de selecționer, relatează digisport.ro

Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu a oferit detalii din cadrul întâlnirii: Gheorghe Hagi a refuzat oferta, deoarece pentru moment nu poate renunța la clubul Farul, unde este acționar majoritar:

I s-a propus un proiect pe 4 ani. Este extrem de complicat în momentul de față ca Gică Hagi să preia echipa națională. Ar fi fost primul caz din lume ca un patron de club să preia o echipă națională. Hagi este un om corect, care nu vrea să creeze probleme echipei naționale. S-ar fi dus în zona aia de conflict de interese. Știu cât de mult și-ar fi dorit Hagi să fie selecționerul echipei naționale. Hagi i-a mulțumit lui Răzvan Burleanu, dar i-a spus că nu se poate. El vrea să preia echipa națională atunci când va fi doar antrenor, să nu mai fie și patron la Farul”, a spus Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

  • Naționala României caută un nou selecționer după ce Mirel Rădoi a decis să nu semneze prelungirea contractului, ca urmare a ratării barajului pentru CM 2022 din Qatar.

Gheorghe Hagi a refuzat oferta FRF! Explicația „Regelui”

Gheorghe Hagi a intervenit apoi în direct la Digi Sport Special și a explicat de ce a refuzat oferta FRF de a prelua postul de selecționer: „Ne-am întâlnit, am avut Ne-am întâlnit, am avut o discuție în care, de la bun început, lucrurule erau clare. Am spus că, dacă sunt acționar majoritar, nu pot să fiu în altă parte…”

Citește mai multe pe digisport.ro

Foto: Gheorghe Hagi – sursa Farul Constanța

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă